AGER Bihor şi-a ales liderii

1Comentariu
AGER Bihor şi-a ales liderii
ORADEA - Membrii filialei Bihor a Asociaţiei Generale a Economiştilor din România (AGER) s-a întrunit vineri pentru a-şi alege liderii.

„Până în prezent, AGER Bihor are 100 de membri, economişti care activează în diverse instituţii din judeţul Bihor, în sistemul bancar şi de asigurări şi în peste zece firme”, ne-a informat Ioana Pop Cohuţ, secretar AGER.

Scopul principal al asociaţiei este de a contribui la sporirea prestigiului profesiei de economist şi de a evidenţia rolul economiştilor în asigurarea cadrului democratic necesar dezbaterii şi formulării concluziilor teoretice şi practice ce izvorăsc din viaţa economică, precum şi pentru găsirea unor soluţii de dezvoltare durabilă şi de modernizare a ţării.
În urma întrunirii, pentru funcţia de preşedinte al filialei Bihor a fost aleas decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice, Anca Dodescu. Prim-vicepreşedinte a fost votat Gheorghe Ţară, directorul Curţii de Conturi, iar ca secretari au fost aleşi Ioana Pop Cohuţ, Cosmina Pop şi Cosmin Sabău.

Pe lângă aceştia, au fost votate alte personalităţi din domeniul economic, din care trei vor constitui Consiliul de Cenzori, după o nouă serie de votări ce va avea loc săptămâna viitoare.

Monica Mateiu1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor