Agitaţi de graţiere

4Comentarii
Agitaţi de graţiere
ORADEA – Comparabil cu graţierile în masă dictate de Ceauşescu, proiectul deputatului Nati Meir de eliberare a tuturor celor condamnaţi la mai puţin de cinci ani închisoare, a aprins spiritele în 16 penitenciare din ţară, stârnind însă îngrijorare şi în afara lor.

Din Transilvania, doar la Penitenciarele din Baia Mare, Bistriţa şi Timişoara se înregistrau ieri proteste, în timp ce la Oradea situaţia era deocamdată calmă.

„Penitenciarul cu Regim de Maximă Siguranţă Oradea nu este suprapopulat şi nu sunt probleme nici cu hrana sau apa potabilă, aspecte faţă de care am înţeles că s-ar fi plâns deţinuţii din alte părţi. Persoanele care îşi ispăşesc pădeapsa la Oradea beneficiază de canal TVSbază plus.

Unii au şi abonamente la presa locală sau naţională, astfel că sunt la curent cu situaţia din ţară. Activităţile duminicale s-au desfăşurat în mod normal, s-a mers la biserică şi s-au primit vizitatori.”, precizează purtătorul de cuvânt al PRMS Oradea, inspector principal Gabriel Ţica.

Cristian Horgos

Taguri:


4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor