Aglomeraţie la fotbal de copii

De Otilia Șandor
Turneul de fotbal organizat în Săptămâna Prevenirii Criminalităţii de către proliţiştii bihoreni a avut mare trecere la copii.

Fiindcă numărul copiilor solicitanţi a fost prea mare faţă de cel estimat, poliţiştii au creat mai multe echipe, numărul total al copiilor de gimnaziu (de 12 – 14 ani) la turneul de fotbal ridicându-se la peste 200, din 20 de şcoli din aproape tot judeţul.

Turneul de fotbal „Cupa antiviolenţă la fotbal” s-a susţinut la Baza Sportivă Dinamo de la Oradea, recent reînnoit.

Jocul, organizat pentru promovarea sportului ca metodă alternativă de petrecere a timpului liber şi conştientizarea tinerilor cu privire la importanţa pe care o are sportul în procesul de dezvoltare fizică, dar şi comportamentală a minorilor, s-a „soldat” cu un clasament.

Locul I a fost atribuit elevilor de la Şcoala Oltea Doamna, conduşi de prof. Emil Bondar, pe locul doi au fost copiii de la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” Oradea, îndrumaţi de prof. Ioan Pintea, iar pe locul al treilea s-au clasat copiii de la Lucian Blaga, conduşi de prof. Cristian Ungur. Menţiunea au luat copii de la şcoala din Vaşcău şi cei de la Călacea.

Toţi participanţii au fost răsplătiţi cu premii constând în diplome, medalii, cupe, materiale promoţionale inscripţionate cu mesaje preventive şi dulciuri, puse la dispoziţie de Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie – Biroul Teritorial Oradea şi I.P.J. Bihor.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !