Agora promoţia 2008

Agora promoţia 2008
ORADEA - Începutul săptămânii a fost momentul în care studenţii din anii terminali de la Universitatea Agora au participat la festivitatea de final al vieţii de student.

Luni a avut loc la Universitatea AGORA cursul festiv al celei de-a cincea generaţii de absolvenţi, de la cele patru specilizări oferite de Universitatea Agora.

Cei 350 de absolvenţi provin de la specializările: Informatică economică, Management, Contabilitate şi Informatică de gestiune au sărbătorit finalul perioadei de studiu, iar cu pregătirea au o pregătire care le asigură, după cum spune şi motto-ul instituţiei, „Acces la succes”. Alături de absolvenţi, emoţiile ultimului curs au fost trăite de către părinţii, fraţii, prietenii precum şi cei care au contribuit la formarea lor ca specialişti în domeniul de activitate ales, profesorii.

Final artistic

Absolvenţii Agora, de la specializările de ştiinte economice, l-au avut ca invitat pe academician Florin Filip ca Decan de an, iar alături de acesta, au dorit să le adreseze mesaje de felicitare George Metakides (Universitatea Patras, Grecia), Pierre Borne (Ecole Centrale de Lille).

De la eveniment nu au lipsit momentele artistice pregătite de Agora Artistic Group, reprezentat pe scenă de Cristina Romocea (studentă la specializarea Drept, anul III), Nagy Kinga (studentă la specializarea Management, anul II) şi Lacriomioara Deac (studentă la specializarea Management, anul IV), care au pregătit special pentru aceasta ocazie un moment artistic.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !