AGRISORG participă la „OradeaExpo”

Reactualizat la:
AGRISORG participă la „OradeaExpo”
22 de firme participă la „OradeaExpo – Târg de Rezidenţiale, Construcţii, Instalaţii şi Decoraţiuni”, care va avea loc în 8 şi 9 iunie 2019 la Era Park.

AGRISORG este de 15 ani unul dintre distribuitorii de referință pe piața românească de utilaje destinate agriculturii profesionale și de grădinărit, punct de referință pentru mărcile de avangardă ale lumii: Honda Power Equipment, Honda Engines, Zucchetti, Pellenc, BCS, Grillo, Gianni Ferrari, Active, Castellari.

Utilaje profesionale clasice și pe baterie lithiu-ion destinate întreținerii spațiilor verzi, roboți autonomi pentru tăierea gazonului, utilaje horticole, motopompe, generatoare, motoare de bărci, freze de zăpadă.

AGRISORG este caracterizat de trei atribute-cheie: INOVAȚIE, TEHNOLOGIE, PROFESIONALISM. Atenția vigilentă, îndreptată permanent către obiectivele de atins, precum și plierea constantă pe nevoile și cerințele pieței, și chiar anticiparea acestora, aduc cu sine o competitivitate proprie de înaltă ținută și ridicarea standardelor întregului sector.

De la prezentarea celui mai mare utilaj, până la consultanța privind cel mai mic accesoriu și piesă de schimb, precum și gestionarea serviciilor post-vânzare, reprezentanții AGRISORG sunt alături de clienți, cu amabilitate, promptitudine și pricepere.

Începând cu primele semne ale primăverii și sfârșind cu zilele de ninsoare abundentă ale iernii, sediul din Săcădat este un furnicar mereu în mișcare, o așezare strategică, unde sosesc de peste mări și țări și de unde pleacă spre tot teritoriul național tirurile pline de utilajele și unelte pentru tot ce are omul mai de preț din moși-strămoși: ograda, grădina, pământurile. AGRISORG poate fi găsită în Săcădat, pe str. Principală nr. 444/a, telefon: 0259 458 336.

22 de firme la „OradeaExpo”

„OradeaExpo – Târg de Rezidenţiale, Construcţii, Instalaţii şi Decoraţiuni” este un nou eveniment de anvergură organizat de Inform Media, editor al cotidienelor Jurnal Bihorean, Bihari Naplo, Bihon.ro şi Erdon.ro. Acesta va avea loc în 8 şi 9 iunie 2019 la Era Park. Evenimentul este destinat dezvoltatorilor de cartiere rezidenţiale, producătorilor de materiale de construcţii şi instalaţii, firmelor de amenajări şi decoraţiuni interioare şi exterioare, precum şi celor de grădinărit, de design, de topografie, dar şi celor de intermedieri imobiliare sau cele de credite.

Până în prezent, la „OradeaExpo” s-au înscris 22 de firme. Este vorba despre: BU BU Bucătarul Burlan (grătar plită portabil, reversibil), Holx by Ramon, Anastasia Residence, Dekoart Ceramic, Deve Prodexim, Mobexpert, Motoutilaje Brumă, Victoria Rezidenţial prin Casa Regal Imobiliare, Matros, Riwowi, Agrisorg, Alcas Italia, Happy Pool, SculePrime.ro, Leroy Merlin, Kinetic Body, Master Garden, Arikan, Instal Casa, Imperial Glass, Porcelanosa şi Sophia Oradea.

După cum s-a demonstrat, avem cea mai bună promovare atât pe print, cât şi pe online. Participanţii la „Oradea Job Expo” au fost foarte mulţumiţi, astfel încât ne aşteptăm ca şi participanţii la „OradeaExpo” să fie la fel de mulţumiţi.

Firmele înscrise la eveniment beneficiază de reclamă în Jurnal Bihorean, Bihari Napló şi Jurnal Bihorean Plus, dar şi pe Bihon.ro şi Erdon.ro. De asemenea, participanţii la „OradeaExpo” vor fi promovaţi pe paginile de facebook ale Jurnalului Bihorean și Bihon.ro.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !