Ai nevoie de bănet? Hai la EuroAmanet!

EuroAmanet Decebal - Bulevardul Decebal nr. 12
EuroAmanet Decebal - Bulevardul Decebal nr. 12
Cu totii trecem prin momente dificile în viaţă, uneori lucrurile nu merg cum ar trebui, şi necazurile apar de unde nu vă aşteptaţi.

Traiul este dificil in zilele noastre şi banii sunt greu de adunat. Cei dragi, familia sau prietenii nu vor aparea din senin să vă ajute cu suma dorită, pentru că fiecare are grijile şi nevoile sale. Rareori, primiţi ajutor şi apoi sunteţi siliţi să returnaţi suma mai devreme decât a fost iniţial vorba. Împrumuturile bancare se dau greoi şi procesul de împumut durează cateva săptămâni! De foarte multe ori se întamplă să returnaţi de 2,3 sau chiar 4 ori suma împrumutatâ din cauza dobânzii ridicate. Daca nu reuşiti să plătiţi la timp, veţi fi taxati într-un mod chiar usturător, băncile nu vor ieşi niciodată în pierdere. De fapt, dumneavoastră căutati o rezolvare la problema pe care o aveţi, nu o amplificare a acesteia.


În cazuri neaşteptate, când vă simţiţi depăşiţi de probleme şi situaţia financiară este precară nu vă pierdeţi speranţa! Mai exista o soluţie! Casa de Amanet EuroAmanet.

Ca o varianta de rezervă, orădenii apelează la casa de amanet EuroAmanet, lider de peste 8 ani pe piaţa de amanet din Oradea. Beneficiezi de o evaluare rapidă şi corectă, iar acordarea împrumutului se face imediat, la una din cele 6 locaţii din Oradea.

– EuroAmanet, Ady Endre, nr. 50 Program NON STOP – https://www.facebook.com/euroamanet/

– EuroAmanet, Primăriei, nr. 41 L-S – 8-21 şi D – 9-21 – https://www.facebook.com/euroamanet.primarie/

– EuroAmanet, Decebal, nr. 12 L-S – 8-21 şi D – 9-21 – https://www.facebook.com/EuroAmanet-Decebal-2151794885101844/

– EuroAmanet, Transilvaniei, nr. 33 L-S – 8-21 şi D – 9-21 – https://www.facebook.com/EuroAmanet-Transilvaniei-315767769167472/

– EuroAmanet, Gară, str. Republicii, nr. 87 L-S – 7-19, S 7-17 şi D – 10-17 – https://www.facebook.com/euroamanet.gara/

– EuroAmanet, Ioșia, str. Calea Al.Cazaban, nr. 28 L-V 8-19, S 9-19 şi D 10-17 – https://www.facebook.com/euroamanet.cazaban/

EuroAmanet este o instituţie financiară înființată în anul 2010, din dorința de a oferi servicii superioare pe piața de amanet și împrumuturi rapide din Oradea. EuroAmanet oferă împrumuturi rapide pe termen scurt, pe baza unei garanţii materiale: electronice, electrocasnice, scule, unelte, bijuterii etc. fiind totodată singura casă de amanet deschisă non stop din Oradea situata pe str.Ady Endre, nr. 50.

Amanet Aur, Telefoane, Laptopuri, Electronice, Electrocasnice, Ceasuri şi Bijuterii de lux, sunt doar câteva din serviciile pe care le oferă EuroAmanet, având un comision foarte mic pentru bijuteriile din aur (0.2% / zi), respectiv pentru electronice (0.5% / zi).

De exemplu, aveţi un inel de aur de 14k, avand gramajul de 5.50 gr, iar dvs solicitaţi suma de 500 lei, pentru o perioada de 10 zile. În momentul în care veniţi să restituiţi împrumutul în cele 10 zile aveţi de plătit doar 10 lei în plus, adică suma totala de 510 lei.

La EuroAmanet toate produsele scoase la vânzare sunt testate şi atent verificate de oameni specializaţi, ele fiind perfect funţionale, EuroAmanet vă aşteaptă cu cel mai diversificat stoc de marfă la vânzare la toate amaneturile din oraș, la prețuri excelente! Click AICI pentru ofertă.

Mai multe detalii: http://euroamanet.ro/ şi https://www.facebook.com/euroamanet/ , şi la numărul de telefon. 0744.960.193

Advertorial! Hb: 201768

Taguri: ,