AIESEC recrutează membri

Organizatia studenteasca, apolitica si nonprofit AIESEC organizeaza marti, de la ora 18:00, în amfiteatrul D1 din cladirea Facultatii de Stiinte Economice, o prezentare care reprezintã primul mare pas în proiectul mai complex de recrutare a noilor membri.

Organizatia se regaseste pe plan mondial în 91 de tari, reprezentând „platforma internationala a tinerilor pentru descoperirea si dezvoltarea potentialului acestora”. Principala activitate AIESEC este programul Exchange, reprezentat prin schimbul de studenti si absolventi pe plan international, prin realizarea unor stagii de practica în diferite domenii.
Iulia Vesa, vicepresedinte pe Departamentul de Marketing în AIESEC Oradea, afima ca „studentii care au trecut prin experienta AIESEC sunt de parere ca tot ceea ce au realizat în cadrul organizatiei a avut o finalitate pozitiva pentru viitorul lor.

Astfel, AIESEC nu înseamna o activitate în plus sau doar un grup de prieteni, organizatia reprezentând o imensa retea internationala de comunicare, o metoda de dezvoltare personala. Concret, în AIESEC înveti sa comunici mai bine, sa organizezi proiecte, sã conduci o conferinta, sa fii persuasiv, sa vinzi proiecte, totul depinzând în realitate de tine. Totodata, fiecare membru poate sa lucreze în departamentul ales de el, fie ca e Finante, Marketing sau Resurse Umane”.


Membrii AIESEC doresc sa atraga un numar cât mai mare de studenti interesati de prezentarea de marti, precizând totodata ca pentru a fi membru AIESEC nu este necesara achitarea vreunei taxe. Actiunii din 18 octombrie îi vor urma un interviu de grup si altul individual, pentru a da posibilitatea noilor membri sa-si aleaga ceea ce vor dori sa urmeze în cadrul organizatiei.

Denise Strete