AIESEC recrutează membri

6Comentarii
Cei care doresc să devină membri AIESEC trebuie să completeze un formular de înscriere.

AIESEC Oradea recrutează noi membri. Campania de recrutare se desfăşoară în campusul Universităţii din Oradea, până în 12 martie. Membrii AIESEC au instalat aici standuri cu afişe şi pliante. Aceştia îi vor informa pe studenţi cu privire la organizaţia studenţească şi obiectivele ei.

AIESEC este cea mai mare organizaţie de studenţi fiind prezentă în peste 1.100 de universităţi din peste 107 ţări. Este platforma internaţională care permite tinerilor să-şi descopere şi să-şi dezvolte potenţialul. Odată înscris, fiecare student va fi supus unui interviu în urma căruia se va stabili dacă va fi sau nu acceptat. În cazul în care va fi acceptat în organizaţie, studentul va avea posibilitatea să participe la training-uri, conferinţe, să-şi stabilească noi contacte, să facă parte dintr-un departament sau să se alăture unei echipe, să ocupe poziţii de conducere şi să efectueze un stagiu de practică în străinătate”, a informat Adrian Şereş, responsabilul cu presa al organizaţiei.

Criterii

Cei ce doresc să devină membrii AIESEC trebuie să completeze un formular de înscriere până vineri, 12 martie. În zilele de 13-14 martie aspiranţii trebuie să participe la un interviu. În urma selecţiei, noii membri AIESEC vor participa la o conferinţă regională, organizată de AIESEC Timişoara, împreună cu AIESEC Oradea şi Braşov. Formularul de înscriere în AIESEC poate fi găsit pe site-ul www.aiesecoradea.ro sau la membrii AIESEC din campus.

Crina Dobocan6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor