AIO ridică maşinile abandonate

4Comentarii
AIO ridică maşinile abandonate
Poliţia Comunitară şi Serviciul Parcări colaborează pentru eliberarea spaţiului public de maşinile „orfane”.

În condiţiile în care există o presiune constantă pe parcări, Politia Comunitara Oradea continuă acţiunile pentru eliberarea domeniului public de autovehicolele abandonate.

„Cetăţenii sesizează tot mai des prezenţa acestor autoturisme în municipiuu, solicitând sprijinul poliţiştilor comunitari în rezolvarea acestor situaţii. Începând din luna ianuarie şi până în prezent, agenţii comunitari au verificat şi înregistrat 232 de astfel de autovehicule, din care 204 au fost ridicate de proprietari în urma somaţiilor aplicate pe caroseria acestora. Pentru 15 autovehicule au fost emise dispoziţii de declarare a autovehiculelor abandonate sau fără stăpân, ulterior fiind ridicate de către Administraţia Imobiliară Oradea. De asemenea, sunt în procedură de lucru 13 autovehicule, acestea urmând a fi ridicate fie de către proprietari, fie de către Administraţia Imobiliară Oradea”, transmite Biroul de Presă al Primăriei.
Poliţia Comunitară reaminteşte proprietarilor de autovehicule că Legea 421 din 2002 prevede amenzi contravenţionale de la 1.000 la 2.000 lei pentru refuzul proprietarului sau al deţinătorului legal al vehiculului de a se conforma somaţiei pentru eliberarea spaţiului public.

Spre fier vechi

În vederea identificării deţinătorilor legali a vehiculelor presupus abandonate pe domeniul public, Serviciul Parcari din cadrul Administraţiei Imobiliare Oradea a anunţat recent o nouă listă care vizează autoturisme marca Audi (str. Călugăreni nr. 10), Honda (str. Costaforu nr. 12), Wartburg (Piaţa Independenţei 51/A), Oltcit (Piaţa Cetăţii nr. 28), Dacia şi Lada (ambele Republicii nr. 76).

Dacă vehiculul nu este revendicat de deţinătorul legal în termen de zece zile de la data anunţului, acesta va trece în domeniul privat al Consiliul Local Oradea, liber de orice sarcini, şi va fi valorificat în condiţiile legii.
Detalii se pot afla la Serviciul Parcări, str. Independenţei nr.11, sau la telefon 0259/449331.

C.H.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor