AJF nu cedează presiunilor

3Comentarii
AJF nu cedează presiunilor
DEVA – Se pare că în Cupa Primăriilor la Fotbal divergenţele dintre echipa de fotbal Poiana Ruscă Ghelari şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) nu s-au încheiat.

Deşi duminică se vor juca semifinalele, războiul dintre Ghelari şi AJF continuă.

Reamintim că acestea provin de la faptul că în partida Poiana Ruscă Ghelari – Petito Băcia, disputată în optimile de finală, ambele echipe au folosit jucători legitimaţi, ceea ce contravine regulamentului.

Cu toate acestea, Comisia de disciplină a AJF a hotărât ca Băcia să continue competiţia. Cei din Ghelari spun însă că trebuiau eliminate ambele echipe, în acest sens având intenţia de a face un memoriu la FRF, susţinând că instituţia judeţeană este vinovată.

Studiind însă răspunsul AJF către cei din Ghelari, constatăm că respectiva instituţie nu se lasă intimidată de aceste demersuri.

„Trebuia să vă adresaţi Comisiei de apel, singura care are dreptul de cercetare şi soluţionare a acestor cazuri. Dar ne punem întrebarea: ce să mai cerceteze când dumneavoastră recunoaşteţi şi este dovedit că aţi avut în echipă jucători legitimaţi care au jucat în Campionatul Judeţean, ediţia 2006-2007?”

De asemenea, în răspunsul semnat de secretarul general al AJF, Doru Toma, se mai spune: „În ceea ce priveşte ameninţarea că vă adresaţi organelor superioare, este treaba dumneavoastră. Vă informăm însă că AJF Hunedoara este o asociaţie cu personalitate juridică non profit şi dăm socoteală doar în faţa asociaţilor şi a cluburilor afiliate”.

Valentin Neagu3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor