AJOFM şi-a atins obiectivele?

1Comentariu
AJOFM şi-a atins obiectivele?
REŞIŢA – Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraş-Severin (AJOFM), a organizat ieri, conferinţa de presă cu ocazia „Zilei AJOFM Caraş-Severin”, care a coincis cu şedinţa Consiliului Consultativ al AJOFM Caraş-Severin.

Printre temele abordate s-a numărat şi „Îndeplinirea indicatorilor de performanţă până la data de 30 noiembrie a.c.”. Aşadar, în cursul anului 2006, obiectivul agenţiei judeţene a fost acela de a încadra în muncă cel puţin 10.550 de şomeri. „În vederea realizării programului, au fost identificate şi înregistrate 19.387 locuri de muncă vacante, din care 3.523 au fost puse la dispoziţia şomerilor de către Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraş-Severin“, a afirmat Iosif Corcan, director executiv adjunct AJOFM.

Cu toate că aceste locuri vacante au fost puse la dispoziţia celor care sunt în căutarea unui loc de muncă, aceştia nu sunt interesaţi să se angajeze. „În cursul acestui an, am organizat Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi. Totuşi, tinerii nu sunt interesaţi să-şi găsească un loc de muncă“, a declarat Sorin Muşat, directorul AJOFM Caraş-Severin.

La final, s-a prezentat faptul că începând cu anul 2007, reprezentanţii instituţiei vor încerca să acceseze fonduri europene pentru dezvoltarea activităţii. „În ceea ce priveşte activitatea agenţiei, la evaluarea făcută zilele trecute, am primit calificatului maxim. Sperăm ca şi de acum încolo să reuşim să ne descurcăm tot aşa de bine“, a mai afirmat Sorin Muşat.

Mianda Mladin1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor