Ajutaţi-o pe Ana Maria!

Reactualizat la:
Ajutaţi-o pe Ana Maria!
Ana Maria are doar 25 de ani şi în decembrie 2011, de Ziua României, un examen RMN i-a confirmat existenţa unei tumori galopante.

Şapte zile mai târziu e operată la Timişoara, iar în 12 decembrie, rezultatele analizelor indică diagnosticul de tumora malignă cu celule mici albastre. În 2012, Ana Maria face radio chimioterapie sub îndrumarea medicului curant Pătcaș Elisabeta şi a dr. Simona Mihuțiu (șef al Centrului Oncologic din Oradea), dar a făcut şi radioterapie pe axul spinal cu scop curativ sub îndrumarea dr. Cernea Dana-Michaela (Institutul Oncologic prof. dr. Ion Chiricuța din Cluj-Napoca).

În iulie anul trecut, un alt examen RMN indică recidivă şi Ana Maria e din nou operată. Trimite țesutul tumoral recoltat pentru analize la HZL Nussdorf Institut für Pathologie (Viena) şi primeşte rezultatul examenului histopatologic: meduloblastom cu malignitate înaltă (prof. dr. Fritz Wrba). Din septembrie 2013 urmează sesiunile de chimio sub grija dr. Simona Mihuțiu, care la stăruințele noastre a avut bunăvoința să aplice această schemă în premieră la Oradea.

Tratament special

Ana Maria a aflat că în 2011 când a fost diagnosticată cu cancer, cercetători străini primeau Premiul Nobel în Medicină pentru descoperirile lor privind activarea imunității înnăscute și pentru descoperirea celulei dendritice și rolul său în imunitatea adaptivă.

Imunoterapia este noua abordare împotriva cancerului iar tratamentul cu celule dendritice, infecția cu NDV împreună cu hipertermia, ozonoterapia si diverse suplimente prezintă rezultate promițătoare mai ales la tumorile pe creier, explică Ana Maria, foarte documentată.

„Nu știu dacă ați avut vreodată senzația că vi se pune un nod în gât, că aveți plumb în picioare, că păsările nu mai cântă pentru voi, c-ați uitat să mirosiți liliacul și că florile nu mai au culori? S-a răsturnat cerul și s-a întunecat orice speranță căci în creierul meu a crescut o tumoare. O voi îndepărta cu putere și grație, alături de familie, prieteni și oameni frumoși ca tine. Am nevoie de un împrumut pentru viață!”, spune Ana Maria, mulţumind tuturor celor care o pot ajuta cu sume de bani pentru tratament, în conturile deschise în euro: RO55OTPV220000818184EU01 şi în lei: RO98OTPV220000818184RO01.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !