Ajutati spitalul Judetean !

10Comentarii
Foto J.B.
Foto J.B.
ORADEA – Policlinica 1 e în pagubă cu miliarde ROL. Se caută minim 2 miliarde ROL. Cad pereţi la Policlinica 1. Chiuveta de la toaleta pentru bărbaţi situată la parter a fost furată.

Caloriferul din fontă din aceeaşi baie a fost luat complet iar înăuntru nu se staţiona pentru urgenţe fiziologice din cauza mirosului. De ceva timp şi clanţa de la poarta policlinicii s-a rupt. Oamenii se chinuie să deschidă poarta ţinând de ciotul de clanţă rămas sau împingând-o cu mâinile.

Anual, Policlinicamare produce pagube de peste 3 miliarde ROL, apreciază managerul Emil Popovici. Soluţie ar fi doar dacă s-ar găsi o sumă minimă de 2 miliarde ROL, cât ar fi nevoie pentru ca policlinica actuală să funcţioneze în noul sediu de pe str. Louis Pasteur.

Sponsorizare egal salvare

Acolo, parterul a fost amenajat, dar etajele (I, II, III şi IV) sunt goale. E nevoie de bani pentru birouri tip standard (pentru a fi oricând mutate), paturi pentru consultaţii, dulapuri pentru dosare, scaune şi mai multe bucăţi de paravan necesar în sălile de consultaţii.

Spitalul Judeţean nu mai dispune de resurse financiare pentru a mobila interiorul. Practic, de aproape jumătate de an, policlinica s-ar fi putut muta în noul sediu, dacă ar fi fost mobilierul cumpărat.

Cei care au resurse financiare de investit, pot să ajute şi la mutarea Policlinicii din actualul sediu, pentru care se plăteşte chirie, la sediul de pe str. Louis Pasteur. Informaţii la telefon: 0259/434.406.

Otilia Sandor

Taguri:


10Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor