Ajutoare la încălzire

Ajutoare la încălzire
DEVA - Persoanele care nu şi-au depus anul trecut cereri pentru acordarea ajutorului la energia termică o pot face şi anul acesta până la sfârşitul lunii ianuarie.

Pentru a putea beneficia de acordarea ajutorului de la stat pentru încălzirea locuinţei, media veniturilor pe familie nu trebuie să depăşească 615 lei. Actele necesare dosarului sunt copia după actul de identitate al beneficiarului, adeverinţele de venituri ale membrilor familiei care să cuprindă salariul brut şi net pe luna ianuarie, cupoane de pensii, şomaj, alocaţii de stat sau alte venituri.
„În cazul în care au intervenit modificări în ceea ce priveşte valoarea veniturilor membrilor de familie, faţă de declaraţia anterioară, termenul-limită până la care aceştia pot depune actele cu modificările apărute este 20 ianuarie”, a declarat Elena Ivan, reprezentantul SPLAS.
Aceste cereri se depun la asociaţiile de proprietari sau la sediul Serviciului Public Locativ şi Asistenţă Socială.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !