Ajutor de minimis pentru microindustrializare

De Simona Drimbău
Reactualizat la:
Ajutor de minimis pentru microindustrializare
Începând cu data de 13 august 2018 ora 10.00 va fi activă pe site-ul www.aippimm.ro aplicatia de înscriere în cadrul Programului național multianual de microindustrializare.


Documentația programului se poate consulta și descărca la adresa:
http://www.aippimm.ro/categorie/programe/programul-de-microindustrializare-/

În regiunea de Nord-Vest, pot beneficia de prevederile Programului Microindustrializare numai societăţile cu capital social integral privat care se încadrează în categoria intreprinderilor mici sau mijlocii şi care au cel puţin au cel puţin un an calendaristic de la înfiinţare la data deschiderii aplicaţiei electronice de înscriere a planului de afaceri, iar codul CAEN pentru care solicită finanţare este eligibil în cadrul Programului şi autorizat a fi desfăşurat la momentul înscrierii online.
Prin Programul Microindustrializare, beneficiarii eligibili primesc o valoare a AFN de maximum 90%, dar nu mai mult de 450.000 lei pentru fiecare beneficiar, în limita valorilor maxime prevăzute pentru fiecare cheltuială eligibilă.

În procedura de implementare a programului Microindustrializare sunt precizate grupele de coduri CAEN eligibile -toate din domeniul producţiei.

În vederea înscrierii în cadrul Programului, operatorul economic va completa şi transmite on-line planul de afaceri începând cu ora 10.00 a primei zile de înscriere (luni, 13 august 2018), până la ora 20.00 a ultimei zile de înscriere (miercuri, 29 august 2018 ).

Admiterea în Program se va face în ordinea punctajului obţinut la evaluarea planurilor de afaceri on-line. La punctaje egale se aplică criteriile de departajare prevazute în procedura programului.

Bugetul alocat Microindustrializare pentru anul bugetar 2018 este de 74.359.000 lei.

Prin implementarea Programelor, se estimează acordarea de ajutor de minimis unui număr de minim 165 de beneficiari.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !