Al 13-lea salar, cu noroc

REŞIŢA- În cele din urmă, angajaţii din învăţământul preuniversitar vor primi mai mulţi bani. În ultima şedinţă, executivul a rectificat bugetul de stat pentru ca aceştia să-şi poată primi banii pe care îi aşteptau cam de mult timp.

Pentru judeţul nostru a fost alocată o sumă de 85,4 miliarde de lei vechi, din care 39,7 miliarde de lei vor fi folosiţi pentru plata salariilor restante din luna noiembrie 2006 şi a diferenţelor din perioada 2001-2004, urmând ca restul de 45,7 miliarde de lei, să fie daţi sub forma celui de-al 13-lea salar pe anul 2006.

Reşiţa va primi partea leului din aceşti bani, mai exact 34,5 miliarde de lei, însă nici celelalte localităţi nu vor fi uitate, primind şi ele sumele necesare. De exemplu, la Caransebeş vor fi repartizate 16,3 miliarde de lei, la Oraviţa 4,5 miliarde de lei, iar la Moldova Nouă 61 miliarde de lei.

La mulţi bani!

Astăzi, 15 decembrie a.c., într-o şedinţă extraordinară, Consiliul Judeţean Caraş-Severin, va rectifica bugetul cu sumele primite de la guvern, urmând ca fiecare consiliu local să-şi rectifice bugetul propriu, pentru ca „plăţile să ajungă la zi, iar cei câţiva mii de angajaţi ai învăţământului din Caraş-Severin, să poată întâmpina cu bucurie Sfintele Sărbători”, după cum a spus Horia Irimia.

Mai bine mai târziu decât niciodată, dar ar fi fost şi mai bine la timp. Acum, profesorii vor avea bani de sărbători, în timp ce guvernanţii vor avea liniştea dorită. Cel puţin până la anul.

Nina Curiţa0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase