Al doilea caz de gripă porcină din Bihor a fost confirmat la un angajat RDS/RCS

44Comentarii
Al doilea caz de gripă porcină din Bihor a fost confirmat, alţi 16 oameni prezentându-se la spital.

Soţul femeii care a fost diagnosticată cu gripă porcină are şi el gripa nouă. Reprezentantul Ministerului Sănătăţii în teritoriu, dr. Marius Pârcioagă, a declarat miercuri seară că acest caz a fost confirmat la Cluj şi că este al doilea din Bihor.

Dr. Pârcioagă a relatat că bărbatul, sosit din Egipt cu soţia, nu avea simptome, i s-au prelevat probele mai târziu şi confirmarea a sosit mai târziu. Între timp, bărbatul s-a prezentat la serviciu, la call-center-ul de la RDS/RCS, de pe str. C-tin Brâncoveanu. Până aseară la ora 19:30, alţi 16 de colegi de serviciu s-au prezentat la spital pentru consult, a declarat dr. Iulian Zaporojan, de la Spitalul de Pneumoftiziologie Oradea.

El a informat că trei dintre ei au şi fost internaţi pentru probe de laborator. Numărul total al angajaţilor din call-center ar fi în jur de 55. Neoficial, am aflat că sectorul de call-center de la parterul clădirii ar fi în carantină. Colegii noştri de la TVS care lucrează la etajul I precum şi angajaţii de la sectorul tehnic de la RDS/RCS nu sunt suspecţi de virusul A/H1N1. Conducerea RDS/RCS nu a dorit să facă nicio declaraţie.

Otilia Şandor

Primul caz confirmat de A/H1N1 la Oradea!

Soţul femeii care a fost diagnosticată cu gripă porcină are şi el gripa nouă. Reprezentantul Ministerului Sănătăţii în teritoriu, dr. Marius Pârcioagă, a declarat ieri seară că acest caz a fost confirmat la Cluj şi că este al doilea din Bihor. Dr. Pârcioagă a relatat că bărbatul, sosit din Egipt cu soţia, nu avea simptome, i s-au prelevat probele mai târziu şi confirmarea a sosit mai târziu. Între timp, bărbatul s-a prezentat la serviciu, la call-center-ul de la RDS/RCS, de pe str. C-tin Brâncoveanu. Până aseară la ora 19:30, alţi 16 de colegi de serviciu s-au prezentat la spital pentru consult, a declarat dr. Iulian Zaporojan, de la Spitalul de Pneumoftiziologie Oradea. El a informat că trei dintre ei au şi fost internaţi pentru probe de laborator. Numărul total al angajaţilor din call-center ar fi în jur de 55. Neoficial, am aflat că sectorul de call-center de la parterul clădirii ar fi în carantină. Colegii noştri de la TVS care lucrează la etajul I precum şi angajaţii de la sectorul tehnic de la RDS/RCS nu sunt suspecţi de virusul A/H1N1. Conducerea RDS/RCS nu a dorit să facă nicio declaraţie.44Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor