Alcas Italia, Imperial Glass şi Sophia Home Decoration participă la OradeaExpo

De Dan Birta
Alcas Italia, Imperial Glass şi Sophia Home Decoration participă la OradeaExpo
26 de firme participă la „OradeaExpo – Târg de Rezidenţiale, Construcţii, Instalaţii şi Decoraţiuni”, care va avea loc în 8 şi 9 iunie 2019 la Era Park.

Compania Alcas Italia, cu sediul în Aversa (Napoli), operează pe piaţa europeană de peste 30 de ani în domeniul vopselelor lavabile şi vopselelor decorative, cu produse de înaltă calitate.

De doi ani a deschis o sucursală (Alkita Color SRL) în Oradea. „Materiile prime sunt selectate cu grijă și controlate în permanenţă. Laboratorul nostru este întotdeauna gata să răspundă nevoilor clienților noștri și, împreună cu biroul de dezvoltare, sunt studiate noi modele și tendințe de piață. Pentru noi, este esențial să studiem calitatea, compoziția culorii, precum și impactul pe care culoarea îl are asupra vieții cotidiene și în încăperile casei”, spun reprezentanţii firmei.

Experienţa de 30 de ani a făcut ca Alcas Italia să fie o companie care are produse de foarte bună calitate. Organizând cursuri sistematice, le permite profesioniștilor din domeniu să perfecționeze aplicațiile firmei cu vopselele ei decorative. „Ţinem cont în permanenţă de nevoile clienților și de satisfacerea întotdeauna a gusturilor lor, aceasta fiind una din principalele noastre caracteristici. Experiența și profesionalismul nostru înseamnă că arta decorării în domeniul vopselelor lavabile exterioare și interioare este satisfăcută de o gamă largă de produse profesionale de înaltă calitate. Suntem întotdeauna disponibili cu profesioniști din industrie, astfel încât să puteți alege cele mai bune decorațiuni și cele mai bune combinații, pentru a face unică fiecare cameră din casă”, transmit reprezentanţii Alcas Italia. Mai multe detalii pe www.alcasitalia.ro.

Imperial Glass

Expertul produselor din sticlă securizată Imperial Glass, cu sediul în Oradea, are ca domeniu de activitate principal comercializarea produselor din sticlă securizată. Imperial Glass se remarcă nu doar prin diversitatea și calitatea produselor comercializate, ci și prin preocuparea pentru o comunicare eficientă cu clientul. Din oferta vastă putem enumera: cabine de duș, paravane de duș, uși batante sau culisante, pereți de sticlă, pardoseli din sticlă, scări din sticlă, balustrade din sticlă, copertine din sticlă, compartimentări birouri cu sticlă, închideri terase cu sticlă securizată. Procesele de producție sunt controlate în fiecare etapă, astfel că finisările și prelucrările sticlei sunt realizate la standarde înalte de calitate, cu rezultate excelente, acestea fiind efectuate pe o linie de producție modernă, dotată cu cele mai noi tehnologii.

Proiectele Imperial Glass se adresează spaţiilor rezidenţiale, comerciale şi industriale (locuinţe moderne, bănci, hoteluri, birouri, hale de producţie, restaurante etc.), sunt realizate pentru planuri îndrăzneţe de amenajări interioare, gândite astfel încât să asigure controlul asupra luminii naturale ca element decorativ, prin intermediul compartimentărilor cu pereţi de sticlă transparentă. Pentru astfel de spaţii se foloseşte sticlă securizată tratată termic, foarte rezistentă la acţiunile mecanice din exterior. Pentru compartimentări de spaţii rezidenţiale sau de birouri, Imperial Glass pune la dispoziţie o echipă de experţi în montaje pentru realizarea lucrărilor de design interior și exterior.

Cu o experiență de aproape zece ani în domeniu, prin lucrările executate, Imperial Glass a înfrumusețat oraşul Oradea și localitățile din împrejurimi, oferind un design aparte și elegant lucrărilor publice cu obiectiv turistic și nu numai, printre care amintim peretele de sticlă din pasajul Vulturul Negru, Cetatea Oradea – pereți, uși și vitrine de sticlă, Sinagoga Zion – uși de sticlă, Restaurantul Crinul Alb – balustradă de sticlă, uși de sticlă și oglinzi, Restaurantul Rivo – balustradă de sticlă, Hotel President – balustradă de sticlă și cabine de duș, West Residence, apartamente Smart balustrade de sticlă, Clinica MaxiloMed – uși interioare de sticlă, Muzeul Istoriei Evreilor, regăsiți vitrină de sticlă securizată, închidere terasă la Sala de Evenimente Castello, Sistem de închidere terasă la Petit Cafe și chiar și la Arieșeni, pensiunea Skipass a folosit o compartimentare interioară de pereți mobili marca Imperial Glass.

Sophia Home Decoration Oradea

Sophia este o companie cu o experiență de 15 ani în domeniul decorațiunilor textile, portofoliul de proiecte reunind 7.000 de spații rezidențiale, 65 de hoteluri și şase muzee, precum și cele 167 de colecții de perdele și draperii, într-o gamă variată de modele și mai mult de 50 de categorii de produse pentru decorațiuni interioare. Toate acestea califică Sophia Home Decoration Oradea drept un partener de încredere pentru orice lucrare de amenajare cu decorațiuni textile atât a spațiilor rezidențiale, cât și pe segmentul HoReCa. Mai multe detalii pe www.sophia-romania.ro.

26 de firme la „OradeaExpo”

„OradeaExpo – Târg de Rezidenţiale, Construcţii, Instalaţii şi Decoraţiuni” este un nou eveniment de anvergură organizat de Inform Media, editor al cotidienelor Jurnal Bihorean, Bihari Naplo, Bihon.ro şi Erdon.ro. Acesta va avea loc în 8 şi 9 iunie 2019 la Era Park. Evenimentul este destinat dezvoltatorilor de cartiere rezidenţiale, producătorilor de materiale de construcţii, izolaţii şi instalaţii, firmelor de amenajări şi decoraţiuni interioare şi exterioare, precum şi celor de grădinărit, de scule şi utilaje, de design, dar şi celor de intermedieri imobiliare.

La „OradeaExpo” s-au înscris 26 de firme. Este vorba despre: BU BU Bucătarul Burlan (grătar plită portabil, reversibil), Holx by Ramon, Anastasia Residence, Dekoart Ceramic, Deve Prodexim, Mobexpert, Motoutilaje Brumă, Victoria Rezidenţial prin Casa Regal Imobiliare, Matros, Riwowi, Agrisorg, Alcas Italia, Happy Pool, SculePrime.ro, Leroy Merlin, Kinetic Body, Master Garden, Arikan, Instal Casa, Imperial Glass, Porcelanosa, Sophia Oradea, Casa din Chirpici, Termoflux, ShopExpert şi BioDry.

Firmele înscrise la eveniment beneficiază de reclamă în Jurnal Bihorean, Bihari Napló şi Jurnal Bihorean Plus, dar şi pe Bihon.ro şi Erdon.ro. De asemenea, participanţii la „OradeaExpo” vor fi promovaţi pe paginile de facebook ale Jurnalului Bihorean, Bihari Naplo, Bihon şi Erdon.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !