Alcool şi ţigări confiscate

4Comentarii
Alcool şi ţigări confiscate
Mai multe capturi de ţigări de contrabandă şi alcool fără documente au fost făcute de vameşi în ultimele zile.

În ultimele zile, echipaje mobile din cadrul Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Bihor, au efectuat o misiune de control inopinat în piaţa agroalimentară din cartierul Nufărul din Oradea, în vederea verificării deţinerii şi comercializării produselor accizabile. Astfel, inspectorii vamali au descoperit abandonate 789 pachete ţigări, de diferite mărci, în valoare totală de 3.156 lei. De asemenea, în urma  unor controale desfăşurate la magazinele unor societăţi comerciale cu sediile în localităţi precum Rogoz, Holod şi Husasău de Tinca, inspectorii vamali au descoperit 94,5 litri băuturi alcoolice fără documente de provenienţă sau de plată a accizei, bunuri cu o valoare de piaţă estimată la 2.365 lei. Inspectorii vamali au reţinut în vederea confiscării ţigările şi băuturile descoperite şi au aplicat amenzi contravenţionale în valoare de 40.000 lei.

Verificări în trafic

Totodată, într-una din ultimele zile, un echipaj mobil din cadrul Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Cluj, cu sediul în Oradea, aflate în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza municipiului Oradea, în colaborare cu un echipaj aparţinând IJPF Bihor au desfăşurat o misiune specifică de supraveghere produse accizate şi control vamal. Astfel, în urma mai multor controale în trafic asupra unor autoturisme, inspectorii vamali au descoperit, 3.313 pachete de ţigări, de diferite mărci, cu timbru Ucraina, cu o valoare de piaţă estimată la 14.240 lei. Potrivit reglementărilor fiscale şi vamale în vigoare, inspectorii vamali au aplicat amenzi contravenţionale în cuantum de 10.000 lei şi au confiscat ţigările descoperite.

Alexandra Lazureanu4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor