Aleargă 24 de ore pentru a dota secţia de oncologie

Aleargă 24 de ore pentru a dota secţia de oncologie
Va avea loc ce-a de a V-a ediție a evenimentului sportiv caritabil, „24 de ore pentru un zâmbet” organizat de CS Xterra Sport Bihor în parteneriat cu Lotus Center Oradea.

Acesta are ca scop strângerea de fonduri pentru secţia de oncologie a Spitalului de copii Dr. Gavril Curteanu din Oradea și se va desfășura în intervalul 16.12.2016 (vineri) ora 18.00 și 17.12.2016 ora 18.00 în zona de foodcourt Lotus Center.

Evenimentul va avea loc în incinta Lotus Center Oradea – Food Court. Startul ultramaratonului va fi dat la ora 17.00. Pe parcursul evenimentului vor fi amplasate 3 benzi de alergare și 3 biciclete spinning în Lotus Center la Food Court la etaj (la etajul complexului comercial Lotus Center, chiar lângă scările rulante), pe care se va alerga, respectiv pedala încontinuu 24 de ore.

Sponsorii și Publicul se vor putea alătura sportivilor având la dispoziţie două benzi de alergare şi două aparate spinning. Participarea se poate face în schimbul unei donații, pe bază de rezervare. Doritorii sunt rugați să ia legătura cu Răzvan Chiriac pentru rezervări (0724313481).

„Vă invităm să sustineţi, prin donații efortul sportivilor care vor alerga pe bandă, respectiv vor pedala pe spinning 24 de ore încontinuu, contribuind astfel la şansa de vindecare a copiilor bolnavi de cancer. Dorim să oferim o platforma, prin care iubitorii de sport și nu numai, pot participa în mod activ la recuperarea copiilor bolnavi de cancer. Anual sunt tratați 50-60 de copii bolnavi de cancer in Spitalul de Copii. Pentru a putea oferi tratamentul corespunzător, este nevoie de echipamente performante.
La ediția de anul trecut s-au strâns 4.000 eur, sumă cu care s-au achiziționat aparate de aer condiționat pentru saloanele de tratament a copiilor cu cancer.

Anul acesta, în urma discuțiilor avute cu conducerea spitalului, respectiv a secției de oncologie copii, dorim să susținem achiziționarea a 4 infuzomate plus consumabilele specifice precum și a 2 perechi de ochelari Eyes-On Glasses System, ochelari cu care se obțien o mult mai bună acuratețe în identificarea vaselor venoase pentru tratament. Valoarea totală a acestora se ridică la 12.000 eur.

Cei care nu ajung fizic la eveniment, dar doresc să ajute, pot dona orice sumă în contul: RO19 INGB 0000 9999 0396 5832 deschis la ING Bank, titular ACS Xterra Sport Bihor, cu specificația „24h pentru un zâmbet”.Donațiile vor fi folosite pentru achiziționarea de echipamente performante necesare în tratamentul copiilor bolnavi de cancer, echipamente care vor fi înmânate la sfârșitul campaniei Spitalului de copii. Astfel suntem siguri, că banii voștri ajung exact unde trebuie!”, spune Szokolszky István, organizator şi participant la cursa de 24 de ore.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !