Aleargă 24 h pentru copiii bolnavi de cancer

1Comentariu
Vor încerca să-şi depăşească propriile recorduri
Vor încerca să-şi depăşească propriile recorduri
Sportivii de la CS Xterra şi orădenii sunt invitaţi la un maraton caritabil de 24 de ore denumit „Aleargă, Pedalează, Donează!”

A IV-a ediție a evenimentul sportiv caritabil, „24 de ore pentru un zâmbet” organizat de CS Xterra Sport Bihor în parteneriat cu Lotus Center Oradea debutează vineri 18 decembrie la orele 18 şi se încheie sâmbătă la ora 19,00. Evenimentul caritabil e găzduit de zona de foodcourt a Lotus Center şi are ca scop strângerea de fonduri pentru secţia de oncologie a Spitalului Clinic Municipal Dr. Gavril Curteanu din Oradea.

Orădenii sunt invitaţi să susţină prin donații efortul sportivilor care vor alerga pe bandă, respectiv vor pedala pe spinning 24 de ore încontinuu, contribuind astfel la şansa de vindecare a copiilor bolnavi de cancer.

Și orădenii aleargă

Sponsorii și publicul se vor putea alătura sportivilor, având la dispoziţie două benzi de alergare şi două aparate spinning. Participarea se poate face în schimbul unei donații în funcție de posibilitățile fiecăruia, pe bază de rezervare. Calupul de 15 minute „costă” minim 15 lei, bani care se donează la urcarea pe aparate. Doritorii sunt rugați să ia legătura cu Răzvan Chiriac pentru rezervări (0724313481).

La ediția de anul trecut s-au strâns 20.166 ron și s-au contabilizat un număr 3019,2 km parcurși de echipa de organizare, astfel: Istvan a alergat 180,2 km, Andras a pedalat 1055 km, Stafeta Eszti şi Tibi a pedalat 1154 km și Kecskés Dávid a pedalat 629 km.

În primii 30 de sportivi ai lumii

„Pe banda de «onoare» şi anul acesta Istvan Szokolszky ne va delecta cu un run de 24 h şi o încercare de dobândire a recordului personal, ţintind depăşirea pragului de 200 km, propulsându-l în primii 30 de atleţi ai lumii la aceasta probă. Pe bicicleta de «onoare» un alt mare prieten al evenimentului, Dombi Andras va încerca şi el o doborîre a recordului personal, pedalând peste 1100 km. Pe bicicleta de «familie», anul acesta avem o ştafetă compusă din Bako Annamaria şi Bagonya Oszkar care vor pedala în ture de câte 6 ore ”, spune Răzvan Chiriac. Cei care nu ajung fizic la eveniment, dar doresc să ajute, pot dona orice sumă în contul: RO19 INGB 0000 9999 0396 5832 deschis la ING Bank, titular ACS Xterra Sport Bihor, cu specificația „24h pentru un zâmbet”. Donațiile vor fi folosite pentru achiziționarea de echipamente performante necesare în tratamentul copiilor bolnavi de cancer, echipamente care vor fi înmânate la sfârșitul campaniei Spitalului Municipal. În acest fel, organizatorii îi asigură pe donatori că banii lor ajung exact unde trebuie!1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor