Aleşii, convocaţi pentru campusul şcolar

Aleşii, convocaţi pentru campusul şcolar
Consilierii locali sunt chemaţi în şedinţă extraordianră, joi după amiază, pentru a aproba valorile de execuţie pentru lucrările care mai trebuie făcute la campusul Colegiului Naţional Partenie Cosma.

Odată aprobarte, cifrele urmează să fie înscrise într-o cerere de finanţare adresată ADR Nord-Vest.

Municipalitatea a depus spre finanţare Proiectul „Campus Şcolar – Calificare profesională în Oradea pentru mediul economic din Bihor”.

În urma finalizării procesului de verificare administrativă a dosarului de achiziţie publică pentru atribuirea contractului de lucrări, proiectul a fost declarat conform şi poate trece în etapa următoare. În termen de 10 zile, pânî în 13 mai, trebuie depusă cererea de finanţare.

Lucrările din campus constau în construirea clădirilor pentru şcoală – Corpul A cuprinde 16 clase, 3 laboratoare, cabinete şi spaţii anexe pentru directorat, Corpul B cuprinde 8 clase, bibliotecă cu sală de lectură, 1 laborator, 2 cabinete, un internat de 300 de locuri, cantina şi clubul, garsoniere pentru profesori, ateliere şcolare, sala de sport, baza sportivă şi un punct termic.

Construirea campusului a începurt în 28.10.2008, când Administraţia Imobiliară Oradea a încheiat contractul de lucrări privind execuţia Campusului Şcolar pentru Colegiul Economic Partenie Cosma şi Grup Şcolar Vasile Voiculescu în valoare de 31.362.412,10 lei fără TVA. Din acesta, s-au realizat aproximativ 20% din lucrări din bugetul local. După aprobarea cererii de finanțare pentru restul lucrărilor neexecutate, Ministerul Dezvoltării ar urma să finanțeze valoarea lucrărilor rămase de executat, cu o contribuție de 2% din partea oraşului.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !