Alex Velea, show in fata a peste 10.000 de marghiteni

Alex Velea, show in fata a peste 10.000 de marghiteni
In acest weekend au avut loc Zilele orasului Marghita. 

Au fost trei zile de petreceri, aşa cum numai marghitenii ştiu să o facă. Petreceri din programul cărora nu au lipsit nici festivalul corurilor, nici expoziţiile foto, nici muzica populară, română şi maghiară, şi nici vedetele de muzică uşoară. Platoul din centrul oraşului a fost înţesat de localnici dornici să petreacă. Peste 20.000 de oameni s-au bucurat de petrecerea organizată de Primăria Marghita şi Consiliul local. La deschiderea oficială, de sâmbătă, primarul Dorel Talpoş a fost înconjurat de subprefectul Adelina Coste, deputatul Ştefan Seremi, directorul Registru Auto Român, Cristian Ile, directorul Direcţiei de Sănătate Publică, Marius Pârcioagă şi nu în ultimul rând de preşedintele executiv al UDMR Bihor, Szabo Odon. În speach-ul său, primarul de Marghita a scos în evidenţă faptul că după un an de muncă, marghitenii merită, din plin, să se distreze. Dorel Talpoş a făcut şi un scurt bilanţ al ultimului an de mandat. El a trecut în revistă lucrările de construcţii la blocurile ANL, faptul că prima etapă a lucrărilor la reţeaua de apă şi canalizare au fost executate în proporţie de 98% şi că s-a trecut deja la a II-a etapă. Primarul a vorbit despre investiţiile în unităţile de învăţământ, capitol la care nu putem omite faptul că Grădiniţa nr.2 va avea o nouă casă.

Unul dintre cel mai aşteptat moment al sărbătorii de la Marghita a fost concertul lui Alex Velea. Acesta a fost asaltat de fani la sosirea în oraş. Alex s-a lăsat fotografiat, a dat autografe şi a sustinut un recital de 40 de minute. Şi dacă este vorba de spectacol, un nume nu poate fi omis, cel al directorului Casei de Cultură Veronica Demeter, care este omul implicat 100% în reuşita acestui gen de evenimente. Focurile de artificii au încheiat spectacolul de la Marghita.

V.B.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !