Alexandru Mudura senior a fost comemorat

Reactualizat la:
4Comentarii
Alexandru Mudura senior a fost comemorat
Rude, prieteni, parteneri de afaceri şi foşti angajaţi l-au comemorat, joi, la amiază, în Basilica romano-catolică, pe Alexandru Mudura senior.

La slujbă au fost prezenţi şi lideri UDMR precum Rozalia Biro, Szabo Odon şi Attila Cseke, precum şi oameni politici sau de afaceri precum Ilie Bolojan, Gheorghe Carp, Ioan Mintaş, Ioan Lucian, Călin Mocan, Marius Rotar etc.

Slujba religioasă a fost oficiată de vicarul Fodor Jozsef, care s-a rugat şi în limba română şi care a amintit că defunctul Sandor Mudura a oferit la mulţi însetaţi „mai mult decât un pahar de apă”. Totodată, pentru a sublinia personalitatea lui Mudura senior, vicarul Fodor Jozsef a făcut apel la simboluri de viaţă şi moarte din cimitirul teuton de lângă o Bazilică din Roma.

Cuvinte frumoase a rostit şi arhitectul complexului Lotus Market, cel care i-a devenit prieten şi colaborator al antreprenorului „care până în ultima clipă a avut proiecte pe care dorea să le dea viaţă”.

La rândul său, dr. Gheorghe Carp a evocat vitalitatea şi optimismul celui plecat brusc din această lume. „Ura prostia, incompetenţa şi oportunismulI. ubea frumuseţea sub toate formele: psihică, fizică şi artistică. Iubea Oradea, în stilul secolului XX, vroia să facă lucruri bune şi frumoase pentru oraşul său drag. A dovedit şi filantropie chiar mecenat. Nu există spital orădean care să nu-i mulţumească pentru ajutor”, a spus, printre altele, managerul Spitalului Judeţean.

Iar o doamnă director de la Lotus Market a mărturisit, în numele tutoror angajaţilor, că „a fost o onoare şi un privilegiu să ne formăm alături de domnia sa”. Cu aceaşi ocazie, auditoriul a aflat că joi dimineaţă angajaţii Lotus Market s-au adunat şi depănat amintiri despre domnul Mudura,

Astăzi ne-am amintit, am plâns şi am râs. Acest 8 Martie a fost primul în care angajatele din Lotus au primit mai puţine flori şi aceasta din cauză că dl Mudura era plecat din ţară. Adevărul e că domnia sa cumpăra flori pentru ca bărbaţii din firmă să nu aibă motiv să nu ne felicite. În urmă cu câteva săptămâni ne-a trimis şi pancove, îi plăcea să ne surprindă cu atenţii simpatice.

Eram două femei. «Directorii mei trebuie să fie bărbaţi!» Ne insufla încredere4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor