Alianţa D.A. este OK în Bihor!

Alianţa D.A. este OK în Bihor!
Ministrul Agriculturii si în acelasi timp vicepresedintele PNL, Gheorghe Flutur, a negat duminica ca în sânul Aliantei DA Bihor ar fi probleme deosebite, în ciuda conflictului deschis dintre Primaria condusa de pedistul Petru Filip si Prefectura, la cârma careia se afla liberalul Ilie Bolojan.

„Faptul ca avem uneori pareri diferite se încadreaza într-un tablou de normalitate, însa daca s-a decis ceva de comun acord, atunci toata lumea se conformeaza”, a declarat Flutur, adaugând ca de multe ori divergentele de opinii din rândul aliatilor sunt „vazute exagerat în afara”.

Altfel, Flutur nu a ezitat sa atace PSD cu aceasta ocazie, caracterizând aceasta formatiune drept „un partid-monolit, cu geamuri termopan”.

Schimbând haina politica cu cea administrativa, Flutur a facut câteva referiri în calitatea sa de ministru, tinând sa precizeze ca unul dintre obiectivele sale prioritare în agricultura îl reprezinta comasarea terenurilor agricole, aceasta fiind o directiva UE. De altfel, a precizat Flutur, fondurile UE se vor îndrepta catre posesorii de suprafete întinse de teren.

Calin Corpas