Alimente pentru săraci

2Comentarii
Alimente pentru săraci
ORADEA – Asociaţia Caritas Eparhial Oradea (ACEO) a organizat în perioada 15 decembrie – 23 decembrie, la un hipermarket din oraş, o colectă de alimente neperisabile pentru familiile nevoiaşe din comunitate, indiferent de apartenenţa lor religioasă ori etnie. În această acţiune ACEO a fost ajutată de 30 din voluntarii acesteia.

Timp de nouă zile, voluntarii au putut fi văzuţi de dimineaţa până seara, la intrarea şi la ieşirea din hipermarket, unde au informat oamenii cu privire la acţiunea lor şi au adunat produsele pe care sute de oameni le-au donat.

 

Roade

 

Chiar dacă în acest an roadele colectei au fost mai puţine ca-n anii precedenţi, ACEO este mulţumită. Potrivit preşedintelui ACEO, preotul Olimpiu Todorean, „în acest an s-au donat 243 litri de ulei, 294 kilograme de făină, 263 kilograme de zahăr, 494 cutii de pateu. Unii au donat paste, fructe, mezeluri, dulciuri etc. Alimentele au fost estimate la 10.057 lei. Pe lângă alimente, unii dintre semeni au donat şi bani (5.000 de lei), din care ACEO va cumpăra alimente pentru cele 200 de familii nevoiaşe pe care le are în evidenţă”.

„Înainte de Sărbători, 124 de pachete au fost donate familiilor nevoiaşe din urbe, restul urmează să se distribuie ulterior – lunar sau trimestrial – în funcţie de nevoile familiilor aflate în baza de date a Asociaţiei. Menţionăm că cei care vor să doneze alimente sau bani pentru persoanele nevoiaşe din comunitate o pot face şi la sediul asociaţiei, din strada Episcop Mihai Pavel nr. 3”, a mai precizat Olimpiu Todorean.

Asociaţia Caritas Eparhial Oradea mulţumeşte, în numele beneficiarilor acestor alimente, tuturor celor care au donat.

 

Crina Dobocan2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor