Alocaţiile vor fi aduse acasă

6Comentarii
Alocaţiile vor fi aduse acasă
DEVA – Ianuarie este prima lună în care alocaţiile pentru copii vor fi distribuite la domiciliu. Alocaţia de stat pentru copii s-a majorat de la 1 ianuarie 2008 de la 25 de lei la 32 de lei.

O noutate adusă acestui subiect este şi faptul că aceasta se plăteşte până la împlinirea vârstei de 18 ani şi nu până la finalizarea cursurilor unei şcoli, cum era stabilit în anul precedent. Plăţile se efectuează de către Agenţia Naţională pentru Prestaţii Sociale, prin serviciile Companiei Naţionale Poşta Română (CNPR). Compania va distribui, dealtfel ca şi în 2007, şi în anul 2008 alocaţiile de stat pentru copii beneficiarilor sau reprezentanţilor legali ai acestora care au optat pentru distribuirea acestor drepturi prin mandat poştal. Alocaţia se poate distribui în funcţie de opţiunea beneficiarului sau a reprezentantului său legal, prin mandat poştal, cont curent sau cont de card. De la 1 martie 2008, alocaţia de stat pentru copii va creşte cu 25 de procente, de la 32 de lei la 40 de lei.

Sanda Bocaniciu6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor