Alpha Bank a lansat un nou credit

Alpha Bank România a lansat creditele pentru nevoi personale:„Alpha 4All”. Produsul se adreseazã oamenilor grãbiti. În maxim 24 de ore, clientul poate obtine pânã la 5.000 de euro sau echivalentul în lei fãrã sã justifice folosirea banilor.  

Plafonul creditului „Alpha 4Alla” poate ajunge pânã la 50.000 de euro sau echivalentul în dolari sau lei. Sumele pot fi împrumutate pe o perioadã cuprinsã între sase luni si 15 ani, în functie de alegerea clientului si posibilitãtile de rambursare ale acestuia.

Suma de pânã la 5.000 de euro (sau echivalentul în lei) poate fi împrumutatã pe o perioadã de maxim cinci ani fãrã girant sau ipotecã. Produsul „Alpha 4All” se adreseazã atât salariatilor, patronilor cât si pensionarilor.

Banca ia în considerare veniturile personale sau ale familiei, incluzând aici salarii, chirii , dividende, diurne, drepturi de autor, venituri aferente profesiilor liberale, rente, etc. Venitul net lunar pentru o persoanã trebuie sã fie mai mare de 100 de euro sau echivalentul în lei sau dolari.

 

 

Dan Birta

Taguri: