Alt termen pentru proiectele sportive

Ca urmare a dificultatilor intampinate de catre solicitantii de finantare nerambursabila de la bugetul local al Municipiului Oradea in intocmirea documentatiei, s-a decis prelungirea perioadei de depunere a proiectelor sportive.

Termenul limita de depunere va fi 11. 09. 2006, ora 15. Procedura de selectie a proiectelor/programelor se va desfasura in conformitate cu prevederile Legii nr. 350 din 2 decembrie 2005 privind regimul finantarilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activitati nonprofit si ale Regulamentului privind regimul finantarilor nerambursabile din fondurile bugetului local al municipiului Oradea alocate pentru activitati nonprofit de interes local.

Regulamentul poate fi consultat pe site-ul Primariei Oradea www.oradea.ro, la sectiunea “Programe locale” sau la sediul Primariei Oradea.

Documentaţia de solicitare a finanţării va fi intocmita in limba romana, conform  „Regulamentului privind regimul finantarilor nerambursabile din fondurile bugetului local al municipiului Oradea alocate pentru activitati nonprofit de interes local” si se va depune in doua exemplare (original si copie) precum si in format electronic (pe suport magnetic sau prin poşta electronică la adresa de mail primarie_finante@oradea.ro) la Registratura Consiliului Local al municipiului Oradea, la sediul Primariei Oradea, situat in Piata Unirii nr. 1, camera 23, parter.

Atragem atentia ca solicitantul de finantare nerambursabila trebuie sa faca dovada capacitatii de cofinantare a proiectului, in procent de 10% din valoarea totala a proiectului.

Proiectele depuse vor fi evaluate in sistem competitiv de catre Comisiile de evaluare şi selecţionare a proiectelor numite prin hotarari ale Consiliului Local Oradea, in conformitate cu criteriile de evaluare prevazute in regulament.

Informatii suplimentare legate de procedura de selectie de proiecte pot fi obtinute la sediul Primariei, situat in Piata Unirii, nr.1, etaj I, camera 115 sau la telefon 408.886, persoane de contact consilier Gherdan Daciana si consilier Mraz Tiberiu.

Cristina Ghilea

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !