Altă versiune în scandalul de pe Iza

Altă versiune în scandalul de pe Iza
Urmare a articolului publicat de Jurnal Bihorean în pagina 3 a ediţiei sale de miercuri, 19.02.2014, intitulat „Parcări atribuite cu cântec, pe strada Iza”, Rodica Sasu şi Viorel Sava ne-au transmis un drept la replică pe care l-au intitulat „Parcări atribuite pe strada Iza – minciuni fără coloană sonoră”.

Îl publicăm integral:

„Cele 8 locuri de parcare nu au fost cerute de locatarii unei scări de bloc, ci de locatarii unui bloc şi anume blocului S8, strada Iza, nr. 7, respectiv scara A şi scara B, vizate fiind chiar cele opt locuri din faţa blocului, câte patru pentru fiecare scară.

Menţionăm faptul că aceste locuri nu ne-au fost atribuite aşa cum se menţionează în titlul articolului, ci doar ne-au fost luate în evidenţă dosarele de către Serviciul Parcări în vederea soluţionării. Toate celelalte asociaţii de pe strada Iza, obţinând locurile de parcare din dreptul acestora.

Doamnele Szakacs Rozalia şi Ciobanu Cristina, care pretind că nu au ştiut de întocmirea dosarelor şi susţinând că aceste dosare au fost luate după bunul plac al asociaţiei şi responsabilului de scară de la S8, scara B, le aducem la cunoştiinţă că probabil au uitat că pe tabelul întocmit de asociaţie cu trei luni de zile înainte de depunerea dosarelor au scris şi semnat cu mana lor, în faţa unui reprezentant al asociaţiei de locatari că NU doresc locuri de parcare. Anexăm tabelul. Acest reprezentant al asociaţiei a plecat din uşă în uşă la toţi locatarii care au maşini, deci, nu se pune problema să nu fi ştiut cineva din moment ce şi locatarii care nu au maşini au ştiut. Tot ce am făcut, am făcut legal.

Într-adevăr, când am fost la Serviciul Parcari împreună cu preşedintele asociaţiei, un riveran şi-a întâlnit colega acolo, dar asta nu înseamnă că suntem favorizaţi, ba mai mult dânsa ne-a şi spus că va trebui să aşteptăm cam mult pentru că au multe, multe dosare înainte.

Recomandăm stimatei doamne Szakacs Rozalia şi susţinătorului dumneaei să înceteze cu calomniile, deoarece, pe lângă dreptul la replicp, mai avem şi dreptul de acţionare în instanţă.

Şi, în încheiere, am greşit cumva că ne cerem drepturile, ne cerem un loc de parcare CU PLATA în faţa blocului nostru? NU S-A LUCRAT ILEGAL, s-a lucrat totul cu aprobarea asociaţiei de locatari.

Oare pentru orice drept de-al nostru trebuie să ajungem în instanţă?

În numele riveranilor calomniaţi semnează Sasu Rodica şi Sava Viorel”.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !