Altercaţii la Budureasa şi Săbolciu

Poliţiştii din Budureasa au intervenit luni în jurul orei 18.00 pentru aplanarea unei altercaţii declanşate într-un cătun mărginaş al localităţii.

Participantii la altercatie au fost membrii familiei localnicului J.E. (58 de ani) si cei ai unei femei din aceeasi localitate, T.M. (37 de ani). Pe fondul unor neîntelegeri mai vechi si a discutiilor în contradictoriu acestia au ajuns sa se agreseze reciproc.

În urma altercatiei, J.E., J.V. de 46 de ani, o minora de 4 ani si T.D. de 17 ani au suferit leziuni minore pentru îngrijirea carora au fost internati în spital.

Cercetarile sunt continuate de politistii Postului de Politie Budureasa din cadrul I.P.J. Bihor iar în functie de rezultat si de zilele de îngrijiri medicale necesare vindecarii leziunilor participantilor la altercatie vor fi luate masurile impuse de lege.

O jumatate de ora mai târziu politistii din Sabolciu au fost sesizati despre o altercatie usoara între 2 localnice.

T.A. (36 ani) din Sabolciu si G.F. (73 de ani) dintr-un catun marginas al aceleasi localitati au purtat discutii în contradictoriu privind un teren aflat în proprietatea femeii de 36 de ani.

Politistii ajunsi la fata locului au calmat spiritele si au luat masura sanctionarii contraventionale fata de G.F., cu amenda în valoare de 200 de RON.

Drimbau Simona