Am căutat, am testat, am brevetat, am dezvoltat și acum putem să încălzim orice corp sau orice suprafață!

Am căutat, am testat, am brevetat, am dezvoltat și acum putem să încălzim orice corp sau orice suprafață!
Iarna asta îți încălzim toată casa! Echipeaza-te până la 31 decembrie cu produse în valoare de cel puțin 1500 Euro + TVA și noi îți asigurăma apa caldă cu un bioler de 50 Litri Cadou!

Află mai multe în magazin!

Showroom Carbon, Parc Industrial Borș, nr.1/C

www.thermaltechnology.ro

Termal Technology s-a născut dintr-un concept revoluționar, care nu cu mult timp în urmă părea imposibil: utilizarea unui material organic, în loc de un metal, pentru a absorbi energia electrică și a o transforma în căldură și anume fibra de carbon.

De aici s-a deschis o paletă largă de aplicații în diverse domenii, oriunde apare nevoia încălzirii unui corp sau spațiu. Și, cu trecerea anilor am învățat că aplicațiile par să fie nelimitate.

Alegerea acestui material s-a dovedit a fi o idee câștigătoare.

Primul pas a fost făcut tocmai prin procedeul, brevetat, de conexiune între cablul din fibra de carbon, de consistența unor fire de păr și conductorul de cupru, cu ajutorul căruia acestea se pot conecta la rețeaua de electricitate. De aici, teste dupa teste, studii dupa studii au dus la gasirea de solutii incredibile de incalzire ,in diferite domenii.

Cercetarea continuă și avansată a permis firmei să poată implementa soluții de înaltă eficiență și flexibilitate în utilizare, atât în sectorul civil, cât și în cel industrial sau sportiv.

Aceste rezultate în eficiență și competitivitate sunt recunoscute de către principalele organisme de certificare și de către prestigioase universități europene. În timp am adunat peste 40 de certificări pentru produsele dezvoltate de firma noastră – http://thermaltechnology.ro/certificari/

Fibra de carbon este elementul de înaltă performanță, pe care se bazează toată producția de sisteme de încălzire electrice, THERMAL TECHNOLOGY powered by Carbon Fiber Heating.

Caracteristicile fibrei de Carbon: absența inerției termice, capacitatea de a înmagazina o mare cantitate de căldură, cedează căldura cu mare rapiditate, durabilă în timp, își menține eficiența în orice condiții de temperatură (-40/+300°C), nu are dilatații termice, nu se oxidează, este flexibilă, este reciclabilă, nu produce câmpuri electromagnetice nocive.

Produsele noastre de încălzire – sisteme de încălzire pentru interior: radiatoare, incalzire in pardoseala, boilere, încălzire pentru lăcașuri de cult, încălzitoare pentru wellness si SPA, sisteme de degivrare, aplicații diverse; industrie – huse încălzitoare pentru industria alimentară, soluții de încălzire pentru stadioane și tribune pentru telecomunicații, pentru suprafețe mici, produse de încălzire de închiriat pentru evenimente.

Incredibilul a devenit realitate: economie și grija pentru mediul înconjurător, toate incluse într-o forma unică, oferind căldură și protecție.

Vă așteptăm cu drag la sediul nostru, să vă arătăm produsele și să vă luați promoția!

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/ThermalTT/ și http://thermaltechnology.ro/

Advertorial! Hb: 1498230Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !