„Am încredere în poliţistul bihorean!”

„Am încredere în poliţistul bihorean!”
Poliţiştii bihoreni au fost felicitaţi ieri de şefii autorităţilor judeţene, iar unii dintre ei au fost avansaţi în grad.

„Am încredere în poliţistul bihorean chiar dacă în ultima perioadă, violenţa a devenit un fenomen cotidian iar lumea interlopă îşi pregăteşte fiecare lovitură”, a declarat prefectul Gavrilă Ghilea, joi dimineaţă, la deschiderea festivităţii organizate de Ziua Poliţiei Române.

În jur de 200 de poliţişti bihoreni, care au fost avansaţi în grad de Ziua Poliţiei, au fost prezenţi în sala de şedinţe, unde, alături de prefect, au fost felicitaţi şi de prim-procurorul Viorel Gavra, dar şi de preşedintele Radu Ţârle.

Şi mentalitatea

Mai în glumă, mai în serios, Ţârle le-a mulţumit poliţiştilor că au eliberat spaţiul de pe str. Traian Lalescu şi le-a spus că le va trimite nota de plată. În replică, şeful poliţiei Bihor i-a spus lui Ţârle să nu se grăbească fiindcă mutarea poliţiştilor va mai dura încă două – trei săptămâni.

Comandantul Poliţiei Bihor şi-a felicitat subalternii cu rezultate care au fost avansaţi în grad şi, la fel ca săptămâna trecută, când ministrul de Interne a venit la Oradea, comisarul-şef Adrian Bucur şi-a avertizat subalternii că acum, după ce sediul Poliţiei Bihor a fost modernizat şi dotat la standarde europene, trebuie să crească şi calitatea activităţii ce se desfăşoară aici: „Acum, dacă am schimbat şi haina, trebuie să ne schimbăm şi mentalitatea ca să ne putem ridica la nivelul european al clădirii!”, a spus Bucur.

Familia, în prim-plan

La finele şedinţei festive, şefii Poliţiei Bihor au felicitat şi acordat premii copiilor de poliţişti care au avut rezultate excepţionale la şcoală sau în alte activităţi. Din banii strânşi de la fundaţiile poliţiştilor, nouă copii (Alexandra Sdeorna, Roxana Ivan, Ciprian Gug, Ciprian Ghiţă Bălaş, Cristian Bălaş, Vlad Găvruţa, Andrei Mladin, Andrei Moţ, Laurenţiu Avram), în majoritate cu rezultate de excepţie în sport şi îndeosebi la karate, au primit pupicurile şi plicurile direct de la şeful şi adjuncţii Poliţiei Bihor. „Fără sprijinul familiilor noastre nu putem face performanţe”, a spus Bucur, care a ţinut să transmită mulţumiri tuturor familiilor de poliţişti din Bihor.

O.Ş.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !