“Am Lia Manoliu pe 5 ani”

“Am Lia Manoliu pe 5 ani”
Gigi Becali a declarat duminica noapte ca Steaua va juca din retur pe Lia Manoliu, un stadion pe care l-a inchiriat pentru cinci ani!

El a mai afirmat ca Mihai Stoica nu pleaca de la Steaua, a vorbit despre modul in care Cosmin Olaroiu va antrena echipa, despre onoarea lui Marian Iancu si despre ambitiile personale, acelea de a-i bate la fotbal pe Abramovici si Berlusconi.

Iata declaratiile lui Becali:

Despre Lia Manoliu:
“Pentru stadion am semnat pe cinci ani cu Lia Manoliu. Vreau sa fiu sigur, daca voi avea , ca am varianta de rezerva. Fac gazonul pe Steaua, dar ca rezerva vom avea Lia Manoliu. Steaua va juca acolo cel putin in retur, atat in Divizia A, cat si in cupele europene”.

Preluarea lui FC Arges: “In spatele lui Mutu, la preluarea lui FC Arges, nu este nici Netoiu si nici Gheara. Este o persoana in spatele lui Mutu, dar nu pot spune cine. Netoiu a castigat prin strategia lui lupta lui FC Arges, pentru ca acolo se vor baga banii lui Netoiu”.

Despre Mihai Stoica: “Stoica si MM Stoica se inteleg extraordinar, colaboreaza de doua saptamani foarte bine. Legat de plecarea lui Stoica este o minciuna. Si afirmatia ca e plecat din tara e o minciuna. Cum merge la Steaua? Cand vand un jucator, il vand si gata. Cand vreau sa aduc un jucator, ma consult cu 6-7”.

Despre transferul lui Oprita si Baciu: “Daca Iancu nu ii ia pe Oprita si Baciu nu are onoare si nu am ce sa discut cu el. Am batut palma, daca are onoare, face asa cum am stabilit noi”.

Despre Olaroiu: “I-am spus lui Olaroiu: un antrenor mare trebuie sa faca jucatori din oricine. Nu ma bag peste strategia de joc, dar vreau sa faca jucator mare din Andrei Cristea, de exemplu. Olaroiu mi-a spus ca nu va schimba nimic la echipa. Nu cred ca Steaua va juca mai defensiv, ca pe vremea lui Zenga”.

Despre achizitii: “Olaroiu colaboreaza de doua saptamani pentru transferuri. Am inteles ca au nevoie de un portar si inca noi jucatori. Mi-a spus ca un antrenor bun lucreaza 15 ore pe zi. Nu m-am consultat cu el despre cine pleaca de la Steaua sau strategia economica. Pe asta o fac eu. Daca mie imi convine ca iau niste bani pe Oprita, il pot da. Despre Viorel Moldovan, imi place, dar am avut cu el o discutie de a veni la Steua, insa atat, fara rezultat. Ar putea veni Cristocea la Steaua, si ar mai fi doi jucatori care vor veni, din Romania”.

Despre plecarea la Berlin: “Olaroiu va veni la meciul Stelei din Germania. Olaroiu nu va calatori in avion cu noi, ca sa vedeti ce caracter are, va veni cu alt avion. A spus ca asa e principial”.

Despre Protasov: “Sincer sa spun nu imi pare rau ca pleca Protasov. Cand nu aveam antrenor in vara, primul pe lista era Olaroiu, apoi Hagi si apoi Dan Petrescu. Atunci Oli a spus ca nu vrea sa lase Timisoara. Despre Protasov am spus ca nu va sta mai mult de un al la Steaua, pentru ca va fi luat de ucrainiei. Exista si varianta sa il dau afara eu, daca nu facea performanta. Lui Olaroiu i-am spus ca pana la vara sa nu isi gaseasca echipa, iata ca il voi lua mai devreme”.

Despre ambitiile personala: “Stiti care e ambitia mea in fotbal? Sa ii bat in meci direct pe Abramovici si pe Berlusconi”.

Despre politica antrenorilor: “Cu Olaroiu nu va fi asa: va semna ca nu va pleca de la Steaua pentru doi ani. Steaua este o trambulina de antrenori. Daca vom castiga competitii, de ce sa nu iau 1 milion de euro pe Olaroiu? Daca intram in Liga Campionilor si el, asa cum am prezis eu, va antrena o echipa mare din Italia? Sunt prost? O sa castige acolo 3-4 milioane, dar sa castige si Steaua niste bani”.

Despre donatia lui Protasov: “Protasov mi-a spus, cu durere in suflet ca pleaca. Mi-a spus ca va face o donatie de 50.000 de euro la Fundatia Crestina Gigi Becali, pentru ca nu i-am cerut cei 150.000 de euro pentru reziliere”.