“Am trecut de primul hop”

Reactualizat la:
“Am trecut de primul hop”
Oleg Protasov a declarat imediat dupa meci ca ii asteapta o saptamana dificila, cu multe hopuri, dintre care unul l-au trecut cu bine in aceasta seara. De partea cealalta, antrenorul Farului crede ca victoria Stelei este meritata.

“Stim ca avem o perioada grea. Ne-am pregatit pentru aceasta saptamana dificila. Am trecut de primul hop. Sper in continuare ca vom reusi. Daca vrei sa joci in Europa, acesta este ritmul. Este ceva frumos, ne multumeste situatia actuala, insa este prea devreme sa vorbim de campionat”, spus Protasov dupa meci.

Legat de faptul ca Dinamo este foarte aproape de Steaua in campionat, el a spus ca “nu este ceva deosebit, pentru ca cineva trebuie sa fie in fata si cineva dupa”.


“Normal ca esti suparat dupa o infrangere, dar astazi am intalnit o echipa mai buna decat noi. Nu ma asteptam la acest scor. Am intalnit cea mai buna echipa din tara. Astazi a avut un joc bun si in momentele cheie ne-au depasit. Trebuie sa acceptam infrangerea cu demnitate. Steaua fost mai buna si trebuie sa recunoastem”, a spus antrenorul Farului.

“A fost un joc placut, cu multe goluri. Una peste alta acceptam rezultatul. Nu putem da vina pe arbitru la acest scor”, a incheiat Petre Grigoras.