Amalia Judea si Anca Seres la Fashion Gate

De Veronica Bursaşiu
Colecţia semnată Anca Seres
Colecţia semnată Anca Seres
Recent, a avut loc, la Braşov, Festivalul Ştudenţesc de modă Fashion Gate. Au participat designeri din toată ţara cu 10 colecţii inedite, fiecare designer a adus o notă personala în concurs şi a venit cu o tematică proprie prin care au încercat să impresioneze membrii juriului.

La acest eveniment naţional de o importanţă majoră pentru ceea ce înseamnă fashion nu a putut lipsi nici Oradea, reprezentată prin Facultatea de Artă, secţia de modă. Anca Seres,licentiată în design vestimentar, a participat cu colecţia ,,Paris, Je T’aime,, Ea a adus pe catwalk o imagine de femeie trandy, un aer tineresc , aerul eleganţei pariziene rafinate.

Anca Seres nu este la prima ei participare de acest gen , ea a câstigat anul trecut locul 1 şi titlul de cel mai bun designer din Vestul Tarii, la Festivalul de moda din Arad. La Braşov ea a urcat pe cea de-a treia treaptă a podiumului.

Evenimentul a fost organizat de Agneţia Agressione Models din Braşov

Creatoarea de modă Amalia Judea, cadru didactiv la Facultatea de Artă Oradea, secţia Design vestimentar, a fost invitată să facă parte din juriul festivalului, orădeanca fiind cunoscută ca formatoare a tinerilor designeri din Oradea şi având o contribuţie decisivă în promovarea acestora la diferite concursuri naţionale şi internaţionale de gen.Studentii sectiei de modă sunt abonaţi la premii la concursurile de gen, de ani buni, ceea ce reflectă valoarea Facultăţii de Artă din Oradea, şi nu în ultimul rând a dascălilor.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !