Ambiţii şi speranţe pentru atleţii orădeni

Ambiţii şi speranţe pentru atleţii orădeni
ORADEA – Sezonul atletic în aer liber bate la uşă, primele competiţii oficiale având loc la finele săptămânii. Atleţii orădeni vor participa la Grand-Prix-ul de aruncări de la Zalău, competiţia desfăşurându-se sâmbătă, în premieră, în oraşul sălăjean.

Concursul se va desfăşura la nivel de seniori, atletismul orădean fiind reprezentat de sportivii Adrian Pop, Méhes Alexandru şi Varga Vlad, de la CS Crişul (antrenori Livia şi Albert Méhes).
Antrenorul Méhes Albert a susţinut ieri o conferinţă de presă în care a prezentat obiectivele şi perspectivele atletismului orădean în actualul sezon. „Pentru prima oară după foarte mulţi ani, atleţii orădeni au şansa în acest an să ia parte la concursuri majore, de mare anvergură.

Mă refer aici la Campionatul Mondial de juniori II, care va avea loc la Ostrava, la 11-15 iulie, pentru care Méhes Alexandru are deja baremul realizat; Campionatul European de juniori I, programat la Hengelo (Olanda), la 19-22 iulie, la care vor fi prezenţi Adrian Pop, Cornelia Deiac şi Lénárd Norbert, toţi cu baremul de participare realizat; Campionatul European de tineret, de la Debreţin, la 12-15 iulie, la care va putea participa Borsi Imre şi, în fine, Campionatul Mondial de seniori, de la Osaka, în luna august, la care ar putea fi prezentă Andrea Ispan, cu condiţia realizării baremului de calificare.

În afara acestor competiţii, tot în acest an vor avea loc Universiada, Festivalul Internaţional al Tineretului European, Balcaniadele şi Jocurile Mării Negre. Noi sperăm ca toţi aceşti atleţi să fie feriţi de accidentări şi să ia parte la competiţiile respective”, a afirmat Méhes Albert.

Gavril Nutiu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase