Amendă pentru firma care se ocupă de curățenie în Timișoara: salubrizarea se realizează cu precădere în centru și Bulevardul Sudului

De Adrian Panduru
Amendă pentru firma care se ocupă de curățenie în Timișoara: salubrizarea se realizează cu precădere în centru și Bulevardul Sudului
© foto: Adrian Panduru/ tion.ro
Firma care se ocupă de curățenie în Timișoara a fost amendată de reprezentanți ai unei comisii mixte formată la nivelul Instituției Prefectului Timiș. Firma a fost amendată de Garda de Mediu cu 20.000 de lei, comisarii și ceilalți reprezentanți ai comisiei constatând că „salubrizarea se realizează cu precădere în zona centrală și în zona Bulevardul Sudului”, celelalte zone având de suferit la capitolul curățenie.

Firma Brantner, cea care se ocupă cu salubrizarea Timișoarei din acest an (înainte de Paști) a fost amendată cu 20.000 de lei de reprezentanți ai comisiei formate la nivelul Instituției Prefectului Timiș.

Comisia mixtă de la nivelul Instituției Prefectului Timiș, din care fac parte reprezentanți ai Gărzii de Mediu, ai Direcției de Sănătate Publică și ai Instituției Prefectului, a verificat în perioada 4-8 iunie locații din Timișoara, de pe Bulevardul Sudului, Calea Bogdăneștilor, Pestalozzi, Piața 700, zona centrală.

Reprezentanții acestei comisii au constatat că „salubrizarea se realizează cu precădere în zona centrală și în zona Bulevardul Sudului”. Cei care au realizat controlul transmit și că în majoritatea zonelor s-a constatat existența deșeurilor în stațiile mijloacelor de transport în comun. Aceștia au mai constatat că unele străzi, parcări publice, zone pietonale, stații ale mijloacelor de transport în comun nu sunt măturate, cum ar fi pe strada Cluj, Calea Martirilor, Aradului, Torontalului, Dragalina, iar „zonele cu afluență publică sunt insalubre”.

„Am primit un raport de la comisia mixtă formată la nivelul Prefecturii Timiș. Am solicitat o radiografie exactă cu ceea ce se întâmplă în municipiul Timișoara, unde am avut reclamații din partea cetățenilor. Controlul continuă cu celălalt operator și cu Primăria Timișoara. Controlul se va extinde și în județ”, a declarat pentru TION prefectul de Timiș Eva Andreaș.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !