Amendaţi de fisc cu milioane de lei

1Comentariu
Amendaţi de fisc cu milioane de lei
DEVA – Reprezentanţi ai Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Hunedoara au efectuat, în primele două luni ale acestui an, peste 600 de acţiuni de control financiar, care au avut ca scop prevenirea şi combatrerea evaziunii fiscale.

În cadrul celor 502 acţiuni de control, la persoane juridice, s-au întocmit 606 acte de control. De asemenea, au fost soluţionate 219 solicitări de rambursare a taxei pe valoare adăugată. Din suma solicitată, în valoare de 12,035 milionane lei, s-a admis la rambursare suma de 11,691 milioane lei şi s-a respins suma de 344.000 de lei. La nivelul judeţului, rezultatele înregistrate în urma verificărilor efectuate la persoane juridice se concretizează în atragerea la bugetul de stat a unor venituri suplimentare de 25,834 milioane lei. La contribuabili persoane fizice s-au efectuat un număr de 124 acţiuni de control, rezultatele acestor acţiuni fiind concretizate în stabilirea unor venituri suplimentare în suma totală de 129.000 de lei, reprezentând diferente de impozite şi taxe, accesorii şi amenzi. Structurile cu atribuţii de control financiar din cadrul D.G.F.P. a judeţului Hunedoara au efectuat, în cele două luni ale acestui an, un număr de 28 de acţiuni de control financiar. Prin actele de control financiar încheiate s-a atras la bugetul general consolidat suma de 6,407 milioane lei reprezentând subvenţii încasate necuvenit.

Sanda Bocaniciu1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor