Amenzi usturătoare, la lapte

1Comentariu
Amenzi usturătoare, la lapte
BUCURESTI – Departamentul de Administrare a Cotei de Lapte (DACL) a anunţat că administrarea cotei de lapte a început la 1 aprilie. Cota lapte [.doc – 29KB]

De la această dată, cumpărătorii de lapte de vacă  aprobaţi de DACL care vor cumpăra lapte crud în vederea procesării, vor prelua laptele numai de la producătorii care sunt deţinători de cotă de lapte pentru livrări, se afirma intr-un comunicat de presa de la Ministerul Agriculturii.

În cadrul aceluiaşi comunicat se mai precizează că, în situaţia în care, producătorul a schimbat cumpărătorul după perioada de monitorizare, se va proceda la completarea unui formular de schimbare a cumpărătorului, după un model elaborat de DACL.

Amenzi:

– 1.500-2.500 lei – livrarea sau vânzarea de lapte de către un producător care nu deţine cotă individuală de referinţă;

– 1.500-2.500 lei, livrarea de lapte către un cumpărător neaprobat;

– 2.500-5000 lei, cumpărarea laptelui de către un cumpărător de lapte de la un producător care nu deţine cotă individuală de lapte;

– 8.000-10.000 lei, exercitarea activităţii de comerciant de către cumpărătorul de lapte crud, fără să fie aprobat şi înscris în Registrul cumpărătorilor.

Andreea Gherle1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor