Amenzile neplatite i-au adus peste 1.000 de ore de munca in folosul comunitatii

De A.S.
Amenzile neplatite i-au adus peste 1.000 de ore de munca in folosul comunitatii
Un bărbat din Recaş a fost obligat de instanţă să presteze aproape 1300 de ore de muncă în folosul comunităţii pentru că nu şi-a plătit amenzile încasate de la Poliţia Locală pentru diferite fapte comise în Timişoara, de la tulburarea liniştii publice la săvârşirea de acte obscene în public.

Biroul Juridic din cadrul Poliţiei Locale Timişoara a fost informat de către Judecătoria Timişoara cu privire la sentinţa civilă pronunţată în cazul recăşanului, sancţionat în repetate rânduri de agenţii locali. Reprezentanţii Poliţiei Locale au solicitat în instanţă transformarea amenzilor în muncă în folosul comunităţii pentru că bărbatul nu le-a achitat, aşa că Ovidiu S., în vârstă de 41 de ani, trebuie să presteze acum 1290 de ore de muncă în folosul comunităţii în schimbul a 11 sancţiuni primite pentru diferite fapte, cum ar fi abandonarea de deşeuri, tulburarea liniştii publice şi săvârşirea de acte obscene în public. Omul este cunoscut ca făcând parte din categoria oamenilor străzii.

Pe lângă cele 11 sancţiuni pentru care s-a stabilit sentinţa de muncă în folosul comunităţii, recăşanul mai apare în baza de date a Poliţiei Locale cu încă 15 amenzi pentru care urmează ca instanţa să se pronunţe.

Reprezentanţii Primăriei Recaş urmează să stabilească ce fel de activităţi va presta pentru că bărbatul figurează în acte ca având domiciliul pe raza acestei localităţi.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !