ANAF, campanie de informare

Reactualizat la:
ANAF, campanie de informare
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală desfășoară, în Spațiul Privat Virtual (SPV), o nouă campanie de informare a contribuabililor, pentru stimularea acestora de a se dota cu case de marcat electronice și pentru îndeplinirea voluntară a obligațiilor fiscale.

Prin SPV sunt transmise scrisori informative către patru categorii de contribuabili, în funcție de situația în care aceștia se regăsesc, conform evidențelor instituției: celor care au declarat numărul aparatelor de marcat electronice fiscale utilizate, prin Formularul 394.

Declarație informativă privind livrările / prestările și achizițiile efectuate pe teritoriul național de persoanele înregistrate în scopuri de TVA, însă nu figurează înscriși în evidențele ANAF și cu Cererea de atribuire a numărului de ordine din registrul de evidență a aparatelor de marcat electronice; celor care figurează în evidențele ANAF înregistrați cu Cerere de atribuire a numărului de ordine din registrul de evidență a aparatelor de marcat electronice fiscale instalate în județ/municipiul București sau a numărului unic de identificare din aplicația informatică a ANAF, însă aparatul/aparatele nu figurează ca fiind instalat/e.

Dar şi celor care au obligația de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale şi celor care figurează înscriși în evidențele ANAF cu aparat/e de marcat electronice fiscale, însă nu și-au îndeplinit obligațiile prevăzute de legislația în vigoare privind transmiterea datelor fiscale către ANAF.

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !