Analiză pe detenţia din penitenciare

Reprezentanţi ai Penitenciarului Oradea au fost prezenţi miercuri la Gherla pentru analiza activităţilor din 2009.

La data de 20 ianuarie, Penitenciarul Gherla a organizat Analiza activităţilor şi acţiunilor desfăşurate în anul 2009 în cadrul grupului regional nord-vest de către instituţiile penitenciare: Gherla, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Bistriţa şi Spitalul Penitenciar Dej. Prezentarea materialelor de bilanţ pentru cele şase unităţi de detenţie a fost realizată de către d-l comisar şef Vasile Pop – directorul Penitenciarului Gherla, acesta făcând referiri la specificul fiecărui aşezământ de deţinere, direcţiile specifice de acţiune care au fost întreprinse şi propunerile de eficientizare a misiunilor încredinţate.

Apreciaţi pozitiv

Din partea Administraţie Naţionale a Penitenciarelor a fost prezent chestorul dr. Ioan Băla – director general, care a  apreciat pozitiv rezultatele obţinute de unităţile de penitenciare din N-V României, prezentând totodată preocupările majore pe care administraţia centrală le întreprinde pentru ridicarea standardului calitativ al muncii depuse de personalul care îşi desfăşoară munca în mediul penitenciar. „Unitatea de detenţie orădeană a fost reprezentată de directorul, directorii adjuncţi şi alţi şapte ofiţeri cu funcţii de conducere, fiind o bună oportunitate de a cunoaşte specificul unităţilor învecinate, de a stabili noi contacte în vederea unei colaborări eficiente la nivel regional”, a informat Gabriel Ţica, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Oradea.

A.B.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !