„Analize pentru toţi” întârzie

„Analize pentru toţi” întârzie
Deva – Cu toate că Ministerul Sănătăţii ne obligă pe toţi să ne evaluăm prin lege starea de sănătate începând cu 1 noiembrie, angajaţii acestuia nu au reuşit încă să formuleze normele de aplicare a legii.

În cursul zilei de miercuri nici o persoană nu şi-a făcut analizele conform celor spuse de ministrul Nicolăescu. „Ministerul a dat termen de începere a evaluării stării de sănătate a populaţiei data de 1 noiembrie sau 1 decembrie. Nu ştim încă modalităţile de efectuare a analizelor şi nu avem normele de aplicare a legii. Probabil că programul va începe doar la 1 decembrie”, declară dr. Dan Magheru, director ASP Hunedoara.

Cele 10 analize obligatorii îl costă pe pacient cca 50 de lei. Cetăţenii vor primi acasă o scrisoare de informare, prin care vor fi anunţaţi despre paşii pe care trebuie să-i urmeze până ajung să-şi ia buletinul de analize de la laborator.

Ina Jurcone0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase