Anca & Lucca, votați, din nou, cei mai buni mentaliști din Europa

De Veronica Bursaşiu
Foto: Gilles Souillat
Foto: Gilles Souillat
Cei doi iluzioniști au câștigat premiul Nostradamus d’Or pentru spectacolul lor „The Mind-Reading Revolution”.

Orădeanca Anca Lucian, fiica președintelui Federației Patronilor Bihor Ioan Lucian și a avocatei Florina Faur face un cuplu de aur alături de soțul său, Lucca Lucian campionul Austriei la mentalism. Din 2015 până acum, Anca & Lucca au câștigat în total cinci premii la campionatele oficiale ale FISM și OEDM.

Anca și Lucca Lucian, campioni europeni FISM en titre și dublu vice-campioni mondiali FISM ai magiei mentale, au câștigat în Franta pe 20 aprilie atât premiul juriului (Nostradamus d’Or), cât și premiul publicului (Cagliostro Award) în cadrul concursului bienal pentru cei mai buni mentaliști ai Europei organizat de către „Ordre Européen des Mentalistes”.

Chiar și juriul de experți nu a putut găsi parțial explicații pentru demonstrațiile lor din numărul de magie „The Mind-Reading Revolution”. Așa cum nici un jurnalist, din Oradea sau din București nu a putut decât să aplaude prestațiile live făcute de cei doi, refuzând să caute explicații, ci doar bucurându-se de „minunile” făcute de cuplul de mentaliști.

The Mind-Reading Revolution

„The Mind-Reading Revolution” este cea mai spectaculoasă prezentare a iluziei de citire a gândurilor. Lucca și soția sa Anca pun în scena împreună acest număr de magie, dar Anca preia rolul principal al acestui spectacol și astfel emancipează rolul asistentului în magie.

Această iluzie este una dintre cele mai impresionante demonstrații a citirii gândurilor și chiar si pentru experți este inexplicabila. Revoluționare sunt nu doar noile efecte arătate, cum ar fi transmiterea mișcărilor mâinii, ci, de asemenea, faptul că niciodată pâna acum alegerea gândurilor nu a fost determinată de public într-un mod atât de liber.

Numărul de 1 milion de dolari

Spectatorii suspectează de multe ori implicarea secreta a cuiva din public sau utilizarea de mijloace electronice de comunicare ascunse, în astfel de demonstrații de citire a gândurilor. Cuplul de iluzioniști exclude aceste explicații. Pentru a ilustra acest lucru, Anca și Lucca oferă chiar și chiar și 1 milion de dolari americani celui care poate dovedi contrariul. Aceste declarații au fost certificate de un notar.

„Pentru noi, este o artă sa cream iluzii fără ajutoarele menționate. Când spectatorii cred că știu soluția, vraja își pierde efectul ”, explică cuplului magic demonstrația de 1 milion de dolari.

Anca si Lucca au o abordare intelectuală a magiei: ei promovează percepția magiei ca o formă pură de divertisment, si condamnă orice pretenție de abilități paranormale in afara scenei.

Diferența dintre FISM și OEDM

Fédération International des Sociétés de Magiques (FISM) este cea mai mare asociație din lume de magicieni și organizeaza la fiecare trei ani Campionatele Europene și Campionatele Mondiale, acordând titlurile de campioni în cele nouă categorii ale magiei, inclusiv magia mentală. Numai artiștii nominalizați de asociațiile naționale membre sunt eligibili să participe. Juriul format din 9 membri este alcătuit din reprezentanți ai tuturor ramurilor artei magice.

Ordre Européen des Mentalistes (OEDM) este o asociație exclusiva a magicienilor mentali. Atât juriul cât și spectatorii sunt magicieni mentali și, astfel, este cel mai calificat bord de evaluare pentru magicienii mentali din întreaga lume. Numai artiștii pre-invitați pot participa la concurs.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !