Andone, crede ca va lua 3 puncte

Reactualizat la:
Andone, crede ca va lua 3 puncte
Ioan Andone, antrenorul principal al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, a declarat miercuri că speră să obţină primele 3 puncte în Grupa F a Cupei UEFA în partida cu echipa olandeză SC Heerenveen.

“Am pregătit jocul cu SC Heerenveen destul de bine, cu toate că am avut târziu informaţii despre acest club. Il mai cunosc din perioada în care jucam eu acolo. Ceea ce mă bucură este că lotul dinamovist, cu excepţia lui Niculescu, nu are probleme de sănătate”, a precizat Andone. Este un avantaj pentru noi că jucăm prima partidă din grupele UEFA pe teren propriu.

“Sper să câştigăm joi cele trei puncte puse în joc, mă bucură evoluţia echipei din ultima perioadă. Pentru noi, este important să înscriem un gol mai mult decât adversarul. Despre olandezi pot să vă spun că au o echipă bună. Acum sunt în revenire de formă. Caută o formulă stabilă şi în afară de ultima victorie în deplasare, nu au avut rezultate bune pe teren străin”, a spus Ioan Andone.

Îmi pare bine că jucăm cu Heerenveen la Bucureşti, pe terenul lor sunt mult mai periculoşi, acolo este o atmosferă similară cu cea de la Craiova când juca în cupele europene. Publicul îi împinge efectiv de la spate, a mai arătat tehnicianul dinamoviştilor.

Am urmărit trei casete cu jocul olandezilor de la Heerenveen, joacă sistemul 4-4-2, este o echipă periculoasă, care joacă în stilul echipei naţionale a Olandei, a spus Andone. După antrenamentul de joi dimineaţă se va stabili şi formula echipei.

Întrebat cu va face faţă echipa Dinamo pe trei fronturi, Campionat, Cupă şi Cupa UEFA, Ioan Andone a declarat că cel mai mult îşi doreşte să nu apară accidentări în lot.

În legătură cu situaţia din Grupa F, Andone a spus că toate echipele au şanse de a se califica în primăvara europeană de pe locurile 2 şi 3, dar favorită este formaţia ŢSKA Moscova.

Onlinesport.ro