Andone: ”Ma simt umilit!”

Andone: ”Ma simt umilit!”
Ioan Andone, antrenorul lui Dinamo si-a gasit cu greu cuvintele imediat dupa meciul pierdut de Dinamo, scor 0-2, in fata celor de la National si s-a rezumat la faptul ca este doar o lipsa de atitudine si concentrare la echipa sa.

“Este o lipsa de concentrare care nu o inteleg la nivelul la nivelul multor jucatori. O…o…. nu pot sa-mi gasesc cuvintele pentru ca ma simt atat de umilit. Nu ma asteptam ca multi jucatori sa nu respecte ce am discutat. Ocazii am avut de a inscrie, dar fotbul te pedepseste cand nu reusesti sa le inscri. Este o lipsa clara de concentrare in privinta sistemului de joc. Fiecare jucator vrea sa castige meciul, fiecare jucator vrea sa rezolve. Eu cred ca daca nu reevaluam valorile care sunt la Dinamo si sa intelegem ca suntem intr-o forma slaba. Realitatea asta este. Suntem intr-o forma slaba de mai mult timp, care nu putem scoate decat cu jucatorii”, a spus Andone.

“Trebuie reevaluati valorile jucatorilor pentru primavara. Asta este clar. Sunt multi jucatori care nu au confirmat increderea care li s-a dat”, a mai spus Andone.

“Eu sper, am incercat tot timpul sa ii fac sa revina cu picioarele pe pamant. Moti a fost doar schimbat. Astazi am avut si un penalti si fault la golul doi de la National. Acesta este Tudor si nu este prima data cand el greseste impotriva noastra. Probabil cu schimbare lui Craciunescu se vede clar ce se intampla. Sunt niste greseli clare, decizii luate aiurea”, a incheiat Andone.

Sursa: Onlinesport.ro