Andra: „Iubesc oamenii din tot sufletul”

1Comentariu
Andra: „Iubesc oamenii din tot sufletul”
Ediţia din acest an a Zilelor Oradiei îi are ca invitaţi speciali pe Alex Velea, Elena Gheorghe, Laurenţiu Duţă, Horia Brenciu, Andra şi Direcţia 5.

Pe scena, amplasată în Piaţa Independenţei vor mai concerta şi formaţii locale. Andra şi Directia 5 vor încheia concertele din acest sfârşit de săptămână. Aceştia vor fi prezenţi pe scena din Parcarea de pe strada Independenţei duminică, 10 octombrie, de la ora 10:00.

Concert nou

Direcţia 5 este o trupă cam de aceeaşi vârstă cu democraţia din România. Timp de aproape 20 de ani, Direcţia 5 a făcut istorie cu piese precum “Am nevoie de tine” sau “Dacă ai şti”. O parte din acestea vor fi cântate de artişti şi duminică, la Oradea. Artiştii de la Direcţia 5 promit totuşi că duminică seara nu vor repeta concertele pe care le-au susţinut deja aici.
„Atunci când cântăm, nu repetăm niciodată un alt concert”, se laudă artiştii.

Paşi

„M-am născut la Câmpia Turzii şi la porţile norocului, într-o familie care iubea muzica. Părinţii mei spun că, înainte de a vorbi, am îngânat cântecele auzite de la ei. Când am urcat prima dată pe o scenă, eram o pitică înfofolită într-un costum naţional. Primele aplauze m-au făcut să mă simt mai înaltă, mai curajoasă. Eram… un om mare, ce mai! Au urmat ani în care vârsta mea se măsura în cântece; cu cât învăţam mai multe, cu atât mă apropiam de ziua în care visam ca, la poarta casei, să oprească un dovleac ce urma să se transforme într-o caleaşcă. La Bucureşti, n-am ajuns într-o caleaşcă, am venit cu trenul. M-am obişnuit greu cu tumultul Capitalei, cu ritmul alert al dialogurilor.

Era ca şi cum m-aş fi înscris într-o cursă, la capătul căreia constatam că am nevoie de patine cu rotile şi vreo două perechi de aripi. După o primă apariţie televizată, puteam să jur că n-am să mai calc într-un studio. Reflectoarele, microfoanele, monitoarele, toate mă ameţiseră şi nu mai voiam să dau piept cu atâtea emoţii. Un înţelept chinez spunea că «o călătorie de o mie de mile începe cu un pas». Avea dreptate. Au urmat primele înregistrări, primele videoclipuri, primele concerte. Mi-am făcut mulţi prieteni, m-am obişnuit cu lumina reflectoarelor şi am învăţat să mă concentrez doar pe ceea ce este mai important: să cânt în aşa fel, încât spectatorii să intre în aceeaşi vibraţie cu mine, să aleg piese în care orice om să se regăsească. Nu fac parte din categoria cântăreţelor care îşi pregătesc mai mult vestimentaţia decât vocea. Când încep să cânt, nu mai contează decât fluidul energetic dintre mine şi cei care mă ascultă. Nu sunt arogantă şi nu sufăr de vedetism. Nu-mi place să vorbesc doar ca să m-aud vorbind. Nu mă cert cu nimeni şi nu mă interesează scandalurile. Nu sunt invidioasă şi nici nu sunt roasă de orgolii. Pentru că eu iubesc oamenii, din tot sufletul meu. Şi întâlnirea cu ei este o imensă bucurie. Întâlnirea de duminică seara cu orădenii îmi va aduce bucurie. Îmi place să mă strige lumea: «Andra!»”, a dezvăluit artista.

C.D.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor