Andreea Bălan, pentru un bihorean

19Comentarii
Andreea Bălan, pentru un bihorean
ORADEA – După Cornel Ogrean, care a evoluat în emisunea PROTV „Dansez pentru tine” în favoarea fratelui său Ghiţă, aflat în scaun cu rotile, iată că un alt tânăr bihorean atrage atenţia telespectatorilor prin efortul său artistic dedicat fratelui său mai mic.

Petrişor Ruge, student în Oradea la inginerie electrică, o are ca parteneră de dans pe nimeni alta decât Andreea Bălan.

Vineri, Andreea şi Petrişor, membru al trupei Cool Style, s-au calificat până în semifinală smulgînd mai multe note de zece prin dansuri hip-hop, merengue, slow fox, etc. Astfel, ei se vor duela vineri, 27 aprile, de la ora 20:30, în semifinala cu  perechea formată din ştiristul Cosmin Stan şi Doina Ocu. Iar perechea câştigătoare va întâlni în finală perechea formată din actriţa Laura Cosoi şi Bogdan Boanţă.

Ambiţia lui Petrişor Ruge (20 ani), din Tărian, este să adune banii necesari pentru a-i oferi un atelier de tâmplărie fratelui său Gheorghe, care nu ştie altă meserie. Gheorghe a suferit un şoc dintrun accident casnic la vârsta de doar 5 ani şi a avut nevoie de ajutorul unui logoped pentru a învăţa să vorbească din nou. Iar în 2004 a suferit accident de muncă în urma căruia a rămas fără două degete de la o mână şi nu a mai fost angajat de nimeni.

Drept pentru care Petrişor e hotărât să-i ofere fratelui său şansa de a demonstra că poate să îşi croiască drumul său în viaţă. Telespectatorii Pro Tv îl pot ajuta pe Gheorghe sunând la telefonul 0900760601 sau votând prin SMS la 1776 cu textul Andreea sau Petrişor.

De asemenea, prieteni şi cunoscuţi le-au postat deja şi mesaje de susţinere pe forumul deschis la secţiunea „Dansez pentru tine” de pe site-ul www.protv.ro

Mai multe filme cu dansurile prezentate de Petrişor Ruge şi Andreea Bălan pot fi urmărite la linkul:

http://www.youtube.com/watch?v=cKwT3ERnf7Q&mode=related&search=19Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor