Angajări în agricultură în Danemarca

De Dan Birta
Munca se desfăşoară la ferme ecologice
Munca se desfăşoară la ferme ecologice
Sunt oferite 135 de posturi pentru diferite munci în agricultură.


Bihorenii cu experienţă în munca agricolă, care au cunoştinţe de limba engleză, au şansa de a munci în Danemarca. Pe site-ul mobilităţii europene, Eures, au fost postate mai multe anunţuri de angajare pentru diferite munci agricole la ferme din Danemarca.

Oferte

Unul dintre angajatori are nevoie de 50 de muncitori la cules de mazăre. Se oferă 0,6 euro/kilogram. Alt anunţ este pentru angajarea a trei superviseri la cules de fructe şi a doi specialişti în fertilizarea solului. Salariile oferite sunt de 10 euro brut/oră. Pentru culegerea căpşunilor alţi doi fermieri au nevoie de câte 30 de muncitori, iar la cules de zmeură este nevoie de 20 de muncitori.

La culesul căpşunilor munca se desfăşoară la fermă ecologică, în aer liber. Culesul capşunilor începe devreme, la 4:00 -5:00 dimineaţa. Sezonul de recoltare se desfăşoară, aproximativ, între începutul lunii iunie şi se termină în jurul datei de 1 august. Plata muncii este în funcţie de cantitatea recoltată (la kilogram). Se plăteşte echivalentul în coroane daneze a circa 1 euro brut/kg plus 12,5% bani de vacanţă aplicaţi la suma totală. Cazare se face în camere sau rulote, în funcţie de angajator, iar taxa de cazare pe zi/persoană este echivalentul în coroane daneze a circa 8 euro. Se asigură spaţii pentru prepararea mâncării, internet wireless, duşuri.

Condiţiile principale pe care trebuie să le îndeplinească angajatorii sunt să aibă vârsta peste 18 ani şi să cunoască limba engleză. Informaţii suplimentare se pot aobţine de la consilierul Eures de la AJOFM Bihor.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !